KOji vam je k.... ljudi. Ni ne znate kolko je tesko 850 g. Ja imam geminII i nimalo nije iskrivio plochu i nit se klima, niti se bojim da treskam kuchishte. Stoji super stabilno, a kolko znam on je tezi od 850 g(negde je tu). To je kao da uzmete macku (~3.5kg) i da je podelite na 4 dela. Uostalom verovatno svi koji prichaju kako ce im 1 kg metala da "odvali" plochu nikad u ruci nisu osetili kolko je 1 kg, a i zbog toga sto svi obichni kuleri imaju stotinak g pa se svi misle kolko je onda ovaj tezak. Mislim da je to stvarno preuvelichavanje. Ja sam iskreno mislio da je gemin mnooogo tezi (to je sve u podsvesti zbog toga sto u dosta postova pishe kako ce on da "otkine " plochu, crv sumnje), al kad sam ga stavio u ruku, rekoh, pa plocha bi mogla da izdrzi kuler i od 5 kg (mozda sad malo preterujem ,al ploche su stvarno savitljive).Jel ima ko od vas TermalTake BigTyp VX?
Citam da je tezak oko 850 g?!
Pa to ima da iskrivi ploču odmah, ili...
ja imam zalman cnps7700cu koji je tezak 980g (znaci kilo bakra) koji je na ploci vec 2 godine i nista se nije iskriviloKoje hladnjake koristite, zadovoljni ili ne, na kojem CPU, max. temperature...
Jel ima ko od vas TermalTake BigTyp VX?
Citam da je tezak oko 850 g?!
Pa to ima da iskrivi ploču odmah, ili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari