Ne nego termalna pasta. Mislio sam da se to podrazumeva.silverglider je napisao(la):(a na mestima gde nema superlepka izmedju stoji vazduh kao izolator) ?
Da ne znas mozda gde tako nesto ima da se kupi?silverglider je napisao(la):Ako se ne varam, takav lepak (dva sprica) bi trebao da dolazi i u pakovanju sa zalmanovim pasivnim kulerima za chipset i slicno (takav kuler je trebao da kosta 5-8€)
silverglider je napisao(la):... Ako se secate pre par godina je bio zemljotres na Tajvanu i srusile su se dve tamosnje fabrike koje su radile tu plastiku, a treca je bila ostecena. Cene memorije su bile otisle nebu pod oblake. Da je to bila neka obicna plastika, verujem da su mogli da je nadju bilo gde drugde.
MarkoS je napisao(la):Pa da je lose provodljivosti ne bi cipovi bili onako vreli.
Ja sam taj sto je postavio pitanje o lepku. Nigdeu Beogradu nisam mogao da nadjem lepak namenjen bas za tako nesto. Zato sam na buvljaku kupi silikonski lepak - zaptivac "Dynasil" ili "Dinasil"- mrzi me sad da trazim tubu da proverim. Stvar je super: odlicno provodi toplotu, sjajno drzi, postojana na visim temperaturama. Cena je smesna - 50 dinara.Mada, bilo je vec na forumu ovde price gde moze u BG da se kupi onaj dvokomponentni termoprovodni lepak, koji proizvodjaci i inace koriste da bi zalepili kuler za vga chip ili memoriju ili cipset.
Kako znas da odlicno provodi toplotu.Minja je napisao(la):Zato sam na buvljaku kupi silikonski lepak - zaptivac "Dynasil" ili "Dinasil"- mrzi me sad da trazim tubu da proverim. Stvar je super: odlicno provodi toplotu, sjajno drzi, postojana na visim temperaturama. Cena je smesna - 50 dinara.Mada, bilo je vec na forumu ovde price gde moze u BG da se kupi onaj dvokomponentni termoprovodni lepak, koji proizvodjaci i inace koriste da bi zalepili kuler za vga chip ili memoriju ili cipset.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari