astan je napisao(la):Meni Silent Tower hladi prescotta (soc478) [email protected] doduse bez dizanja napona. Temperatura ne prelazi 42C u S&M na full load a idle temp je oko 32C. E ono sto je po meni glavna prednost je cena 2270 din. Mislim da su ostale solucije skuplje a koliko su bolje ne znam.
I meni bi bilo tesko da poverujem da nisam svojim ocima video. :banana: Ako zelis da se uveris slobodno dodji pa vidi:cigar:alex303 je napisao(la):Nekako mi je tesko da poverujem da ti je 42C u full loadu.
Ma OK je sve toProday je napisao(la):astan: kao sto sam vec rekao nije to nista neobicno za tu plocu. Odnesi taj procesor kod nekoga ko ima IC7, ubodi ga tamo, i ako tamo nepokaze bar 10C vecu temperaturu javi se da se dogovorimo oko preuzimanja nagrade ;o)
TrtSmrt je napisao(la):joj... u kucistu mi je ko u paklu. Posto, kao sto rekoh, nemam ni jedan vrtilator na kutiji, temp. ide do 42 *C a u sobi je 22
Probacu jos malo, jel neko zna kako podesiti timing za KVR400x64c3a/512 module ako je osnovni FSB 166 ili vise MHz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari