astan je napisao(la):Meni Silent Tower hladi prescotta (soc478) [email protected] doduse bez dizanja napona. Temperatura ne prelazi 42C u S&M na full load a idle temp je oko 32C. E ono sto je po meni glavna prednost je cena 2270 din. Mislim da su ostale solucije skuplje a koliko su bolje ne znam.
I meni bi bilo tesko da poverujem da nisam svojim ocima video. :banana: Ako zelis da se uveris slobodno dodji pa vidi:cigar:alex303 je napisao(la):Nekako mi je tesko da poverujem da ti je 42C u full loadu.
Ma OK je sve to 😀 Verovatno je tacno to sto kazes za gigabyte, ali ja sam zadovoljan posto sam pre ovog kulera imao cooler master koji je kao za prescotta do 3.2GHz (jos sam stavio jaci ventilator) i sa njim temperatura je isla u full load i do 65C a na idle je bila oko 42C. Tako da je sada temperatura niza preko 20C u odnosu na ranije ma koliko to stvarno stepeni bilo. Znaci procesor je radio bez problema i ranije i prolazio je sve testove samo je temperatura bila za 20 i kusur stepeni visa.Proday je napisao(la):astan: kao sto sam vec rekao nije to nista neobicno za tu plocu. Odnesi taj procesor kod nekoga ko ima IC7, ubodi ga tamo, i ako tamo nepokaze bar 10C vecu temperaturu javi se da se dogovorimo oko preuzimanja nagrade ;o)

TrtSmrt je napisao(la):joj... u kucistu mi je ko u paklu. Posto, kao sto rekoh, nemam ni jedan vrtilator na kutiji, temp. ide do 42 *C a u sobi je 22 🙂
Probacu jos malo, jel neko zna kako podesiti timing za KVR400x64c3a/512 module ako je osnovni FSB 166 ili vise MHz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari