Šta je novo?

hladijatori

starscream

Slavan
Učlanjen(a)
04.10.2007
Poena
309
verujem da je ovo pitanje postavljano vec sto puta ali ja jednostavno ne mogu da se odlucim pa sam to ostavio vama.koji kuler kupiti za 2180 i max 1,4 volti,ako je to izvodljivo naravno?hvala svima.pozdrav

Poslednja izmena:
CM Hyper TX

Poslednja izmena:
Pa na 60 C cesh ga nagurati samo orthosom... sve ispod 75 C je dobro... CM Hyper TX ti je dosta...

koliko stepena spusti nize temperaturu gemini II?kolika je razlika idle-load izmedju njega i tx-a tj dali je opravdana razlika u ceni od soma dinara?

Poslednja izmena:
koliko stepena spusti nize temperaturu gemini II?kolika je razlika idle-load izmedju njega i tx-a tj dali je opravdana razlika u ceni od soma dinara?

Kako soma bre ?? morash na njega da nakachish i kvalitetne 12 fanove pa je razlika veca... recimo 1.5 - 2 soma... Po meni nevredi poshto ce spustiti temperaturu tom procesoru za za 3-4 C.... A necesh mu skratiti radni vek sa vecim temperaturama ( ustvari verovatno ocesh ali jednostavno cesh taj procesor koristiti nekih 2-3 godine i onda cesh kupiti drugi :d )

imam neke silent 12 fenove za pocetak + nabudzim regulator obrtaja i verujem da bi bilo dobro.

Bilo je reci da ce se razlika videti na quad procesorima, ali ipak geminni hladi i ram i cipset i fet-ove tako da mislim da je upak malo bolji za duze staze, ako imas kesa ti ga uzmi ako ti i nije vewlika frka, znam da ja hocu cim uradim upgrade ploce jer se sa ovim smesnim 4-orkicama na nb-u i ne primecuje razlika tako da mi je to sledece u planu, ti javi sta si i kako uradeo i odlucio. Pozz

fala

shone.verujem da ce biti ipak gemini II za koji dan.poz

za taj procesor , TX kako su ti mnogi već rekli će biti više nego dovoljan.

pozzz

taman

mi dobro dodje gemini posto ce da mi hladi i module koji su vreli kada ih clock-ujem sa 800mhz na 1000mhz@2,2 volta.hvala svima na pomoci.

Poslednja izmena:
E, ako ti to GeminII ne ohladi, niko nece...

dali

ima jos neko nesto da kaze?poz

a imam da pitam 😉

Na koliko stepeni ide posle orthos-a ?

Ja imam isto 333*9 i ide na 75 uz box pa cu da premenim kuler za hyperx

Poslednja izmena:
a imam da pitam 😉

Na koliko stepeni ide posle orthos-a ?

Ja imam isto 333*9 i ide na 75 uz box pa cu da premenim kuler za hyperx
meni na 333x9 i 1.232 volta koliko mi cita cpu-z temperatura ne prelazi sa orthos-om prioriti 9 small ffts-om 53 stepena sto je odlicno.ali cim krenem na bilo koji veci oc cpu trazi visoku voltazu i automatski temperatura odlazi u visine.

dali zna neko kako se pravilno nanosi cooler master-ova pasta sto stize u pakovanju sa ovim coolerom?ima svojstva kao plastelin tako da se veoma tesko nanosi na cpu.hvala unapred.poz

Ako mislish na Nano Fusion, ona je poput plastelina, to mozesh da uradish nekom tvrdom plastikom ili vizit/kreditnom karticom tako shto cesh naneti jednu tanku liniju na jednoj ivici procesora i onda ravnomerno pritiskom nanetu na celu povrshinu heatspreadera.

hvala

najlepse,probacemo.poz

Nazad
Vrh Dno