Šta je novo?

HL2 i CS:Source Tra la la -la la la

Skot

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
649
:banana: :banana: :banana:

"8/11 the Cafe's turn on (tomorrow) [That's actually today. -- 2Lions]. 8/16 CZ/ATI users pre-load. 8/18 CZ/ATI turns on. 8/17 HL-2 pre-load starts (textures, audio and other stuff that doesn't change). "

Daklem - svi oni koji su kupili asusove ati kartice i dobili kupon za hl2 preko steama besplatno dobijaju CS:source 16. avgusta a pocinju da ga igraju 18. Sam HL2 pocinje da se skida 17. tra la la la la la la

:banana: :banana: :banana:

Skot je napisao(la):
Daklem - svi oni koji su kupili asusove ati kartice i dobili kupon za hl2 preko steama besplatno dobijaju CS:source 16. avgusta a pocinju da ga igraju 18. Sam HL2 pocinje da se skida 17.

Zašto samo Asusove kartice? I uz ostale se dobijao HL2 kupon sa serijskim brojem.

Milan82bh je napisao(la):
Pa onda i uz ostale...Tra-la-la-la :d :d

Evo našao sam jedan kupon (Sapphire), registrovao se na Steam-u i uneo serijski broj. Mogu da skinem HL, CS, TF, a HL2 i CS:Source tek krajem meseca. :D Eto meni originalnog HL2. :D

Ovde nigde ne pominju Asus:

Steam News je napisao(la):
Counter-Strike: Source Beta Pre-Loading to Cyber Cafes
August 9, 2004, 5:05 pm · cliffe

Pre-loading of the Counter-Strike: Source beta to cyber cafés begins today. On Wednesday, this first phase of the beta will open and the game will be playable at all cyber cafés that subscribe to the Valve Cyber Café Program. Later this month, the beta will be extended to owners of Counter-Strike™: Condition Zero™ and ATI Fulfillment Coupon holders.

A kad se setim kako su pre godinu dana mnogi ismejavali ove kupone! CCC! Prakticno, ko god je kupio graficku sa ovim kuponom,ona ga je izasla 50 € manje!
Bice divota kada samo oni sa legalnim kijevima (kao u BF1942) budu mogli da shibaju CS: Source na Netu!
Ja sam mog ASUS-a prodao!
P.S
Zamisli samo igraonice koje su upgradeovane sa ASUS-ovim 9600XT-ovima! Sve imaju sada legalan novi CS!
Mislite o tome...

Nemaju legalan, zato sto je posebna licenca za komercijalnu upotrebu a posebna za licnu.
Ali, bolje ista nego nista + je ovo Srbija :)

Nedjo je napisao(la):
A kad se setim kako su pre godinu dana mnogi ismejavali ove kupone! CCC! Prakticno, ko god je kupio graficku sa ovim kuponom,ona ga je izasla 50 € manje!
Bice divota kada samo oni sa legalnim kijevima (kao u BF1942) budu mogli da shibaju CS: Source na Netu!
Ja sam mog ASUS-a prodao!
P.S
Zamisli samo igraonice koje su upgradeovane sa ASUS-ovim 9600XT-ovima! Sve imaju sada legalan novi CS!
Mislite o tome...

Ma milina je to ali reci ti meni kako da ja sa mojim modemom skinem te gigabajte i gigabajte softvera?

SnakeEyes je napisao(la):
Ma milina je to ali reci ti meni kako da ja sa mojim modemom skinem te gigabajte i gigabajte softvera?
Ma uzmes od "komshije" kopiju, registrujesh sa svojim serialom i picis :)

CS: source je 1.6 na novom hl enginu ili nesto drugo?

Jel ima neko taj kupon da mi proda? :)
Ne dobija se uz HIS ... =/ Barem ja nisam dobio...

Pajser je napisao(la):
Jel ima neko taj kupon da mi proda? :)
Ne dobija se uz HIS ... =/ Barem ja nisam dobio...

Koliko sam ja upoznat dobija se uz svaku 9600XT i 9800XT karticu nezavisno od proizvodjaca!Ako gresim ispravite me,ako ne prodavca za gusu! :bottle: :smack: :smoke:

Milan82bh je napisao(la):
Koliko sam ja upoznat dobija se uz svaku 9600XT i 9800XT karticu nezavisno od proizvodjaca!

Da, ali samo u retail pakovanju. Uz OEM kartice se ne dobija.

E dobro je onda, poshto sam ja kupio pro ;)
Elem jel ima neko kupon na prodaju? :)

zeleni_zub je napisao(la):
Da, ali samo u retail pakovanju. Uz OEM kartice se ne dobija.

To se podrazumeva.Primer je ASUS 9600XT TD koji nema HL2 kupon(kao ni Video-In).

Da li se zna koliko ce igra biti zahtevna? Da li ce biti zahtevnija od DOOM-a?

BYW, ja sam kupio Asus 9600xt pre mesec dana i nisam dobio kupon.
Kada sam se pozalio ortaku koji radi u toj firmi on mi je rekao da ako ne pise na pakovanju da ga ni nema - i ne pise.

Ogi. je napisao(la):
Da li se zna koliko ce igra biti zahtevna? Da li ce biti zahtevnija od DOOM-a?

BYW, ja sam kupio Asus 9600xt pre mesec dana i nisam dobio kupon.
Kada sam se pozalio ortaku koji radi u toj firmi on mi je rekao da ako ne pise na pakovanju da ga ni nema - i ne pise.
heh.....igra definitivno nece biti zahtevna kao D3.

Ma za nas koji imammo Ati karte ima igra da nam klizi , ali ovi koji imaju nVIDIe gotovi su :d
Pozdrav...

damirbaj je napisao(la):
heh.....igra definitivno nece biti zahtevna kao D3.
Ali ce definitivno izgledati bolje i biti igrivija :p

Pa nece biti tolike frke oko HL2. Evo za D3 Ati je izbacio detonator koji poboljsava performanse u D3. Sigurno ce i nVidia nesto da uradi povodom toga.

"ati je izbacio detonator"...:d

Hebote Tecna Plazmo... ti nas toliko uveseljavas u poslednje vreme sa svojim neznanjem da se opasno problizavas Ogiju koji je do sada (bio) neprikosnoven! :d :d

Sto bi mitnick rekao: Liquid Plasma za admina :D:D:D;)

Nedjo je napisao(la):

ne znam bas dal ce neko uspeti da proda kupon za 50€ ali za 20€ sigurno hoce, pogotovo onaj ko je na 56k modemu...

terace nV dobro taj HL2 ako u opste neko bude hteo da ga igra :p

E, sad sto?

Ne znam da li je neko gledao sotove iz Hl2 kad je u pitanju priroda, vegetacija i slicno - tu su 3 koplja iza ne Far Cry-a, vec Chrome-a, ideoloske pretece Far Cry-a. Tragicno mi je kad vidim onako nabudzenu vodu sa ultra-mega-sejderima i iznad toga obalu koja se sastoji od 1 objekta preko kojeg je prelepljena 1 jedina muljava zelena tekstura...

No, dobro, uvek ima onih koji sve znaju...i uvek neki starci :d :)
Poz

Imao sam priliku da detaljno izmucim i izucim onaj leaked HL2 - likovi ce da izgledaju mnogo jako (nikada jos nisam video nesto tako lepo uradjeno), tereni nisu losi (veoma su veliki) ali nisu na nivou Far Cry, grad je uradjen jako detaljno, a interaktivnost je nesto nevidjeno. I da jako je zabavno muchiti 3d modele sa programcicima koji su bili u toj beti :)

Nesto se ne secam da sam rekao da sve znam, samo imam drugacije misljenje od nekih ovde, koji ocigledno ne poznaju tu kategoriju! ;)

zerbah je napisao(la):
Imao sam priliku da detaljno izmucim i izucim onaj leaked HL2 - likovi ce da izgledaju mnogo jako (nikada jos nisam video nesto tako lepo uradjeno), tereni nisu losi (veoma su veliki) ali nisu na nivou Far Cry, grad je uradjen jako detaljno, a interaktivnost je nesto nevidjeno. I da jako je zabavno muchiti 3d modele sa programcicima koji su bili u toj beti :)

Auh, ljudi i njihova animacija su posebna prica. Ono je nesto neverovatno, najbolje sto se moze naci u svetu kompjuterskih igara. Nisam mogao da verujem dok sam gledao u jednom traileru in-game modele dok pricaju izmedju sebe pa dobacuju nesto Gordonu da krene napred, a sve to propraceno animacijama pokreta i mimikom glave kakvu nikad u komp. igri nisam video.

Jedino smara siromasni teren (sad sam nasao nesto sa cime cu ja da smaram ko ovi sa buricima u D3 :d)

Vrh Dno