Šta je novo?

HL2 i CS:Source Tra la la -la la la

M3 je napisao(la):
Ma za nas koji imammo Ati karte ima igra da nam klizi , ali ovi koji imaju nVIDIe gotovi su :d

Ko ih sisa, da im se revansiramo zbog DOOM-a... :)

Poslednja izmena:
M3 je napisao(la):
Ma za nas koji imammo Ati karte ima igra da nam klizi , ali ovi koji imaju nVIDIe gotovi su :d
Pozdrav...

e moj prijatelju, pa neki su kupili(ja recimo :d ) Sapphire 9600xt retail a prodali ko OEM :d
osto kupon Bato :p :wave: :cigar:

Poslednja izmena:
Pamtno, ali samo lagano sa tim ;)
tamo bar imas dje a prodas 9600XT a ovamo u Pg nema nerod leba da jede a ne da kupuje kartice !!!
Pozdrav...

M3 je napisao(la):
tamo bar imas dje a prodas 9600XT a ovamo u Pg nema nerod leba da jede a ne da kupuje kartice !!!
Pozdrav...

Sudeci po tvojoj "vrhunski primerak" konfiguraciji tebi to ne smeta. ;)

:)

Pa sad, nema narod leba da jede jer je sve skoro triput skuplje nego u Srbiji.
Ko im je kriv...
Inače DOOM rula :)

M3 je napisao(la):
Pozdrav...

pa kada imas sta da prodas povoljno ovde i moze da se proda...
a kako je u CG znam posto imam sestru na Cetinju,rodjake u Baru,Budvi ;)

Milan82bh je napisao(la):
Sta 1.6???????
Jel si ti pijan pa ne vidis :) pise "16." Avgust 16.!!!

Milane, smiri se i razmisli malo. Counter strike 1.6. Dakle pitanje prosto - Ova verzija na novom engine ili nova verzija?

shtaps je napisao(la):
Milane, smiri se i razmisli malo. Counter strike 1.6. Dakle pitanje prosto - Ova verzija na novom engine ili nova verzija?

Koliko ja znam kanter1.6 vec postoji!!!
HL2:Source ce biti u Counter Strike 2.0!!!
Misli malo nemoj sve ja da ti pricam. :D

"cs:source" je cs 1.6 na hl2 enginu i izgleda fenomenalno,cs2 nece morati da izlazi duuugo vremena

Ovamo je nagrdjeno, posto ima dosta ufuranih likova koji voze merdzu SLK a zive u obicnoj baraci :mad : shvatate sta hocu da kazem...
Skuplje je brale 3-put sigurno jer mi pokusavamo da se osamostalimo ali od toga nema leba.Srbija je brale Srbija mi bez nje ne mozemo, makar ja...:d
pozdrav...

Floyd je napisao(la):
"cs:source" je cs 1.6 na hl2 enginu i izgleda fenomenalno,cs2 nece morati da izlazi duuugo vremena

Ako je ovo tacno,onda se izvinjavam na dezinformaciji!

Ako bi smo poredili samo sa tehnicke strane - CS 1.6 je baziran na hl engine-u koji je opet baziran na modifikovanom Quake I (da 1.) engine-u. Tako da ako samo zbog ove cinjenice CS:Source nije zasluzio oznaku verzije 2. onda ne znam sta da kazem. Uostalom u igri ce biti popravljen balans oruzja kao i graficki elementi granata (u skladu sa novim engine-om). A o interaktivnosti sa okolinom da i ne govorimo. Sta ce mi koji moj sad stit kad mogu slobodno da guram burice i slicne props ispred sebe npr. Dakle - nije cs 1.6 - nije ni cs2 vec je cs:source - jel moze ovako?

CS:Source bice skroz izbalansiran ~ mozes sve zivo da guras u igrici, da stavljas iza/ispod/ispred/na pa ce doci do puno Patcheva na HL2 ~ isto kao i HL1. Aaaa... CS nikada nece biti savrsen.... Sto je do yaya! :d

OptiPlex je napisao(la):
Jedino smara siromasni teren (sad sam nasao nesto sa cime cu ja da smaram ko ovi sa buricima u D3 :d)

To za D3 stoji....na neka mesta su stavljali low res teksture
To za HL2 ne stoji......tesko da ce neka igra u skorije vreme bar
da se pribliziti FC outdoor impresivnosti.........ali ako ovo
http://media.pc.ign.com/media/492/492830/img_2270857.html
deluje kao siromasan teren ja se ubijem.
btw eh da i D3 ima malo tog "siromasnog terena" mnogo bolje bi prosao :smoke:

damirbaj je napisao(la):
To za D3 stoji....na neka mesta su stavljali low res teksture
To za HL2 ne stoji......tesko da ce neka igra u skorije vreme bar
da se pribliziti FC outdoor impresivnosti.........ali ako ovo
http://media.pc.ign.com/media/492/492830/img_2270857.html
deluje kao siromasan teren ja se ubijem.
btw eh da i D3 ima malo tog "siromasnog terena" mnogo bolje bi prosao :smoke:

Da... bas je scarry da bezis od monstruma na poljani... Idi igraj FC.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Da... bas je scarry da bezis od monstruma na poljani... Idi igraj FC.
Izem ti horor,non-stop je mrak i ti si u zatvorenom prostoru....uvek isto......
dosadno je vise....ko da je to jedini nacin da se stvori horor atmosfera.....
Ne shvatas smisao mog posta....doomu treba malo raznovrsnosti,a ne uvek
mrak i napad cudovista...i serious sam je doom klon,pa je x puta zanimljiviji i
raznovrsniji.....

Poslednja izmena:
ma ukusi su razliciti, meni su OzbiljniSima i Painkiller kante...
Doom 3 mi se extra svidja...

Skot je napisao(la):
:banana: :banana: :banana:

"8/11 the Cafe's turn on (tomorrow) [That's actually today. -- 2Lions]. 8/16 CZ/ATI users pre-load. 8/18 CZ/ATI turns on. 8/17 HL-2 pre-load starts (textures, audio and other stuff that doesn't change). "

Daklem - svi oni koji su kupili asusove ati kartice i dobili kupon za hl2 preko steama besplatno dobijaju CS:source 16. avgusta a pocinju da ga igraju 18. Sam HL2 pocinje da se skida 17. tra la la la la la la

:banana: :banana: :banana:

A svi ostali odu kod lokalnog pirata i kupe iste za 2 ojra :eyebrows:

M3 je napisao(la):
Pozdrav...

pa koliko ti prodajesh svoju?? :smoke:

Prepirke zaista ne vrede, tacno se vidi ko igra igru da se uzivi u nju 100% a ko voli da tarlaha po proplancima pucajuci u burice da bi video na koju ce stranu da se sobale :d

damirbaj je napisao(la):
Izem ti horor,non-stop je mrak i ti si u zatvorenom prostoru....uvek isto......
dosadno je vise....ko da je to jedini nacin da se stvori horor atmosfera.....
Ne shvatas smisao mog posta....doomu treba malo raznovrsnosti,a ne uvek
mrak i napad cudovista...i serious sam je doom klon,pa je x puta zanimljiviji i
raznovrsniji.....

Imas i u dumu momenata kad izadjes da udahnes sves kiseonik, koji brzo istice dok pokusavas da pobijes letece glavudze :D

Imas cak i jedan malo duzi koji je fenomenalan. Mislim fali tu drvece i ostala vegetacija marsa ali sta da rade dizajneri kad je joca napravio los endzin. :)

OptiPlex je napisao(la):
Prepirke zaista ne vrede, tacno se vidi ko igra igru da se uzivi u nju 100% a ko voli da tarlaha po proplancima pucajuci u burice da bi video na koju ce stranu da se sobale :d
ako je ovo nesto na moj racun,reci cu ti da ne mozes biti dalje od istine.
ja sam gamer 100% i igram samo kvalitetne igre i obozavam igre koje su
toliko dobre da u njih mozes da se uzivis i da ih konzumiras sa uzivanjem.
Sto se tice D3 ne mislim da je losa igra,ali mislim da ima nesto losiji gameplay,
a da sam upravu potvrduje xx broj sajtova koji su igri dali vrlo visoke ocene za
sve sem za gameplay.Mozda i najbolji review je na gamespotu --- 85% ---

BTW bilo bi dobro da ova prepirka stane,ne vredi raspravljati o ukusima,samo
sto je problem u tome sto svako hoce da njegova bude zadnja :D

D3 nema los gameplay, on samo nije inovativan. Kao sto nece biti ni gameplay HL2. Samo ces moci da pucas u vise burica i vise ce stvari reagovati na pokrete, udarce i slicno. Ako je to inovacija gameplay-a svaka cast.A nisam mislio samo na tebe, ima jos takvih, nisi jedini :) Sebicnjaku :d

Inace sta znaci to ja sam gamer i igram samo kvalitetna igre ? Pa i ja sam, i nikada ne bih rekao da je D3 ******. Sad ja mogu tebe da zezam da je to dokaz da sam ja objektivan a da ti izmisljas...ah, u pravu si, ova diskusija nicemu ne vodi...:)

A da se vi malo smirite ... Em nema veze sa topicom to vase prepucavanje, em niste ni jedan ni drugi pravi GAMERI !!!! - Ja sam bre '42 iskak'o pred nemce i vik'o headshot! headshot! Da vidite samo kako su padali..... e to su bila vremena - e to su bile texture burica - senki kolko hoces (kad si u podrumu) a tek gameplay - ama mog'o si zuticu da fasujes pa onda moras tri meseca da se smaras - oce umre nece umre ...... fufme

Skot je napisao(la):
A da se vi malo smirite ... Em nema veze sa topicom to vase prepucavanje, em niste ni jedan ni drugi pravi GAMERI !!!! - Ja sam bre '42 iskak'o pred nemce i vik'o headshot! headshot! Da vidite samo kako su padali..... e to su bila vremena - e to su bile texture burica - senki kolko hoces (kad si u podrumu) a tek gameplay - ama mog'o si zuticu da fasujes pa onda moras tri meseca da se smaras - oce umre nece umre ...... fufme
ha ha ha ha ha........LOL........ davno se nisam ovako smejao :D

Valve je izgleda pustio na net potpuni Half Life 2 text script ili ti celu pricu tj. scenario. Bas ne znam sta im je to trebalo. Detaljnije citajte na www.actiontrip.com :wall:

Poslednji file-ovi cs source bete ce moci da se skidaju u sredu 18-og, ljudi glancajte tanjire satelitskih antena i pricajte kakvi su utisci. :cigar: , :banana: :zgran: ........izgoreh od nestrpljenja :mad:
Uzgred HL 2 tezi cirka 2GB

Nazad
Vrh Dno