Šta je novo?

Hitno!!! [USB stick problem, nemoguc pristup]

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
Ljudi molim vas pomagajte!!!Ne mogu otvoriti USB stik znaci nikako ne mogu pristupiti fajlovima koji se nalaze na stiku,ali isto tako ne mogu ga ni formatirati.APSOLUTNO NISTA MU NE MOGU NAPRAVITI.Njega OS cita i prepoznaje ga kao USB stik ali zato mu ne ocitava njegovu memoriju,njegov kapacitet.Niti znam od cega je to,niti kako je to nastalo samo odjednom kad sam dosao kuci ukopcao stik na komp i eto problema,mada sam prije dolaska kuci dosta koristio na drugim racunarima.Postavio sam par shotova pa pogledajte ukoliko moze ista pomoci.

Prilozi

• Image-0001.jpg
    Image-0001.jpg
    14.8 KB · Pregleda: 51
  • Image-0002.jpg
    Image-0002.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 60
  • Image-0003.jpg
    Image-0003.jpg
    27.1 KB · Pregleda: 63
Poslednja izmena:
Pa probaj ga na drugom kompu ako ne radi onda je crko':D

Jesam ga probao ako ne na 10 razlicitih racunara,i dalje ista prica!!!

Znaci otisao u vecna lovista?

Ako uspes ovo da osposobis, nadam se da ces nas obavestiti.

Jel ti u garanciji :)
To bar vise nije skupo.

Probaj sa nekim recovery programom, nemoj tek tako da odustanes.

Sva sreca pa jeste na garanciji!Moguce je da je crko ali ja ne vjerujem,posto da je crko onda bi ga OS ne bi prijavio.Njega ga sve i jedan komp prepoznaje samo mi je onemogucen pristup i formatiranje.

I ja imam isti problem! I tako sedim i gledam svoj usb flash, i tako bih ga slatko bacio kroz prozor ili cekicem 'pomazio' ali necu dok ne izvalim sta mu je, uzasno me nervira, jer je po meni je nemoguce da je crk'o a da ga win vidi normalno samo sto nista, ali apsolutno nista ne mogu da uradim sa njim.....
Sem da ga razbijem.... :d

Ja sam svoj USB problem resio.Bio sam ga odnio na servis da iskoristim garanciju.I kraljevi u servisi mi rekose da mi je USB "mrtav".Hahaha.Ljudi bas tako rekli.Ne znam sta su time mislili ali na kraju su mi dali novi.

Pa verovatno su mislili da ne radi sta drugo da misle

Poslednja izmena:
Vrh Dno