Šta je novo?

Hitno !!! Provaliti password?

mrachni

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
330
Zna li neko neki program koji moze da ocita sve sifre trenutno na kompjuteru i da ih ispise ili prikaze u text file-u?
Bio je pre jedan takav program ali sam zaboravio kako se zove.
Unapred hvala.

Znao sam da ih imam negde na hardu iz dobrih starih dana, vozi i ne pitaj nista :-devil-: .

Prilozi

• oepv.zip
    30.9 KB · Pregleda: 411
  • dialupass.rar
    40.7 KB · Pregleda: 436
@wolfman:

Ne mogu da otpakujem ovu .rar arhivu stalno mi prijavljuje neku gresku. Moze li da se skine sa jos neke lokacije?

Prospero je napisao(la):
Ne mogu da otpakujem ovu .rar arhivu stalno mi prijavljuje neku gresku. Moze li da se skine sa jos neke lokacije?
Kod mene je otpakovao bez ikakvih problema. Imas li instaliran WinRar na racunaru? Ili jos jednostavnije da ga otvoris iz Total Commander-a.

evo jos

Ovo ako ti ne zavrsi posao onda nece nista :smoke:

Prilozi

• PASSWORD.ZIP
    23.3 KB · Pregleda: 840
Uzgred da pitam ima li neki programcic koji moze da vidi sve ovo ali preko mreze/neta?
Znaci ja instaliram i spijuniram udaljeni komp bez firewala i antivirusa!?

PozZ.

bokiar je napisao(la):
Kod mene je otpakovao bez ikakvih problema. Imas li instaliran WinRar na racunaru? Ili jos jednostavnije da ga otvoris iz Total Commander-a.

Imam instaliran i winrar i jos tri druga arhivera, probacu ponovo. Elem mene zanima druga stvar, snimio sam na USB disk ovaj programcic i htedoh da ga isprobam na poslu, cudna stvar, program koji na mom racunaru bez problema iscita pasworde za outlook, na racunaru na poslu nece ni da cuje! u oba slcaja OS je XP. ima li neko objasnjenje za to?

Nema nikakvih virusa, slobodno ga koristite, ako se nesto desi pojescu vam hard diskove sve zajedno sa kablovima i jumperom kao meze.
@gorio83
Ne verujem da moze, jer aplikacija mora da bude pokrenuta na tom kompjuteru, tako da u svakom slucaju neko parce softvera mora da se nadje i tamo.
@Prospero
Mozda nece kod tebe na poslu ako si logovan kao User sa odredjenim ogranicenjima, to je jedino sto mi pada na pamet.

Win32/PassDump.160 application
Win32/PSW.Stealer.C trojan

Možda i nisu opasni, ali da obavestim javnost da zna.

pa sve (skoro) aplikacije za razbijenje sifri rade preko patterna
tj virusa, nista cudno.....
(ovo sam lupio ;) , al istina je tu negde!)

za preko mreze probaj Cain

Turbo

Vrh Dno