Šta je novo?

Hitno!program za pravljenje Virtuelnog CD

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Posle 3 meseca sam otisao u CD klub i iznajmio 7 Cd-ova,i krenuo da napravimo ISO image pomocu WINISO-a koji je uvek OK radio,medjutim samo 1 igricu sam uspeo da prebacim,ostalih 6 prijavljuju gresku.
Cd je Teac 16*10* 40 i savrseno je ispravan(iste te cd-ove bez problema iskopira pomocu WINCMD).
Sve igrice su novije pa mi se cini da su ubacili neke zastite protiv ove vrste kopiranja.
Pomogajte sto pre da mi ne stoje bezveze CD-ovi(pucam 200dindzi dnevno)

mozes i sa Nero-om da napravis image, tj krenes sa Copy disk, odcekiras 'delete image' opciju i posle taj *.nrg image konvertujes u *.iso preko winiso-a...i uchitash sa daemon-tools

Nero je uspeo da napravi recimo NAscar 2003 ali je zauzet prostor od 2.3 GB a igra je na jednom disku?!??!?!?
Sta vi koristite za najnovije igre!
Ajde pozurite!!!

Blind Write

Jedino i SAMO ovaj program ce uspeti da ti izgrebuje BILO KOJI disk sa bilo kojom zastitom, i to ce napraviti 4 (cetiri) fajla za jedan CD i to samo ako ih izgrebujes u 1:1 rezimu - znaci sector by sector... Za poslednji (cetvrti) fajl on grebuje disk tako sto ga cita i reze TOC kao kad odes kod kljucara da ti nareze kljuc i to ti je to. Posle ga ucitavas sa standardnim emulatorima koji podrzavaju BlindWrite *.btw extenziju kao sto su DaemonTools ili neki drugi...

www.blindwrite.com/download.htm

PS Serial nadji na astalavisti ili vikaj da ti saljem na PM...

Pozdrav i cheers

Batice ili Calibra,bio bih zahvalan da i meni posaljete ser.no. za Blind writer na mail type;

BTW,jel' se desilo nesto cudno na forumu? Meni vise nema zvanja Senior member-a i 100-nak postova sam "unazadjen".Mislim nije bitno za postove,vec da kazna nije usledila zbog neposecivanja foruma 10-ak dana😛

Osim BW, moze da odradi posao i CloneCD, a ni Alcohol 120% nije los.
Nekad moze i Nero da posluzi ili DiscJuggler, a kao emulator DaemonTools.
Sto se tice broja postova i serijskih brojeva 🙂...
Bilo price o tome, pa potrazite - sve je vec sazvakano vise puta.
:wave;

Re: Blind Write

Batica je napisao(la):
PS Serial nadji na astalavisti ili vikaj da ti saljem na PM...

Pozdrav i cheers
moze li i meni serial?
Na PM ili na mail

Uspeo sam pomocu BW ali nisam dobio 4 fajla vec 2.
Izabrao sam da mi snima u ISO formatu i onda mi krerai ISO fajl velicine tog CD(npr 645MB) i jos jedan istog naziva ali sa extenzijom .BWT koji je velicine oko 1kb.Cemu sluzi taj mali .BTW i jel smem da ga obrisem?

Inace u CD klubu nsu mi preporucili Clone CD,kazu da je 100% uspesan.
Koji vi najcesce koristite??

Meni CloneCD u 90% slucajeva odradjuje posao.
BlindWrite ima dobru foru sto ima programcic koji ide uz njega uz pomoc kojeg moze da se uradi snapshot geometrije cd-a posto neke nove zastite koriste specifican nacin rezanja ctp;
Gustina dve susedne staze nije konstantna, nego varira od pocetka ka kraju diska nelinearno i klasicnim kopiranjem 1:1 to ne moze da se iskopira. E sad, BW moze da napravi Image takvog cd-a, ali treba imati i rezac koji je u stanju da na osnovu takvog Image-a nareze cd :rocket:
Tu se LiteOn najbolje pokazao...

Calibra 4WD je napisao(la):
Uspeo sam pomocu BW ali nisam dobio 4 fajla vec 2.
Izabrao sam da mi snima u ISO formatu i onda mi krerai ISO fajl velicine tog CD(npr 645MB) i jos jedan istog naziva ali sa extenzijom .BWT koji je velicine oko 1kb.Cemu sluzi taj mali .BTW i jel smem da ga obrisem?

Inace u CD klubu nsu mi preporucili Clone CD,kazu da je 100% uspesan.
Koji vi najcesce koristite??

Starije zaštite mogu sa Clone CD-om, novije (na pr. "Safe disc V2", koji je recimo na Civilizaciji III) ne može sa Clone CD-om, ali može uz malo petljancije sa "Alcohol-om 120%", a najnovije zaštite kao što je "SecuROM *new* v. 4.84.50.0030" (koja je na "Master of Orion III" neki su odrađivali sa "Blind Write-om":wave;

Nazad
Vrh Dno