Šta je novo?

Hitno! Problem: nova 7850 a felericna?

Prati forum pazljivije ;)

Pratim pazljivo, koliko je to moguce preko mobilnog, ali ne nadjoh, vidim samo da je prvi uvoz imao problem

Pa to kupujem sutra verovatno onu msi oc za nju imam novac pala joj malo cena kako vidim a bice i na popustu sutra

Vec nekoliko puta sam procitao/cuo da se ljudi zale na te msi 7850, dal je moguce da su toliko lose tj crkavaju? Sto ih onda drze i dalje u prodaji nije mi sasvim jasno...

*** tako je to sa MSI jesu jeftiniji od konkurencije ali ne slucajno. Od 6 njihovih grafika crkle su mi 3. Dobro prvo su crkavale stare entry level grafike iz MX serije ali kada je riknula NX6800 od 300 maraka (posle manje od god dana) rekao sam nikad vise se necu stekati. Dobro sve zavisi od modela kartice naravno, sigurno ima i MSI odlicne karte (onaj twinfrozer recimo, ali za njega traze premijum cenu).
Tako da ono, ako je jeftinije ne poklanjaju nista :)

A ti u medjuvremenu dok cekas drugu kartu igraj igre na telefonu :D

Evo meni ne radi nova msi 7850OC 1gb, kad ukljucim igre pojave mi se sprajtovi na monitoru i koliko sam procitao ona ima taj problem. sad ni da je vracam ni da je ostavljam. mozda mi posalju nesto jos gore..

De ces gore od sprajtova ?

22461180.jpg

:D

Menjaj je dabome.

Ja sam nasao da mi msi 7850 ne radi zbog VGA ulaza u monitor. Probao sam ga na dvi i radi. Izgleda cest problem sa ovom grafickom. sada ide dilem da li da je menjam za istu i rizikujem isti problem ? :(

Drugar pre mesec dana uzeo i sutradan vratio :D takodje imao problem

Ista prica, kupio poluispravnu MSI 7850 OC. Oni iz korisnickog servisa mi kazu da mora da ide u servis da utvrde tehnicku neispravnost, a to se bas i ne slaze sa ovim sto tvrde na sajtu da se bez obzira na razlog moze zameniti u roku od 7, odnosno 14 dana:

http://www.winwin.rs/povracaj-robe.html

Nazad
Vrh Dno