Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
A neka alternativna resenja, tipa provere u Documents u Start meniju sta je poslednje otvarano, provere History u IE-u, stavljanje passworda na podizanje Win-a itd ???
Bio je opis nekog key spy-a nekom od Sveta Kompjutera.Dakle,www.sk.co.yu i trazi.Filipe,pa tebi bas mnogo ceprkaju po tom kompu!?!-prvo trazis zastitu fajlova,pa ko koristi makinu....ako su mladja braca i sestre,zaseci to u korenu...Izvini,malo sam se salio.Pozdrav za tebe!
Odakle ti to? Ne trazim ja zastitu fajova... Ja sam samo dao ideju...
Ali doticni program mi zaista treba! Ako nekome nije cim, neka napravi tako nesto. Ne verujem da bi trebalo vise od 10 min za takav program.
Ja sam napravio neku varijantu u autoexec.bat, ali mi je komplikovano da pratim to.
SpyPC. Ne mogu sad da trazim odakle mozes da ga skines, ali ako hoces poslacu ti na mail. Ima oko 1MB. Moze da se sakrije i da ga nigde ne vidis, a da se pojavi samo na odredjenu kombinaciju tastera. Snimace ti sve sto je otvarano, u koje vreme...al' ce zato log file biti malo veci (i tezak za snalazenje). Ako hoces samo reci. Ja ga i ne koristim tako da ne znam ima li jos sta od opcija.
:wave;