Šta je novo?

Hitno potreban odgovor

S1ck

Slavan
Učlanjen(a)
27.03.2005
Poena
301
Imam problem sa rezanjem dvd filmova na verbatimov disk na 4 brzine. Korisitm Nero v6601 Enterprise Ultra edition za rezanje. Prvo prekopiram film i onda hocu da rezem. Ali se javi greska odma na pocetku. Prvo mogu da biram koliko cu brzina znaci mogu i 8 da stavim ako je disk 4. u cemu je problem. a da rezac mi je nec 3025a. Hitno odgovor :bottle:

Umesto DVD-Video izaberi DVD-ROM (ISO), ubaci audio_ts i video_ts foldere i snimaj.
Nekim filmovima (citaj kopijama) su izbaceni meniji, dodatni materijal, komentari glumaca da bi stali na standardan DVD od 4.7GB (masteri, originali su najcesece na DL diskovima ~8GB). Zbog tih izbacenih stvari Nero se buni jer mu neki fajlovi fale i nece da snimi DVD video disk. Ovako snimljen disk nece moci da procita kucni DVD player, ali na kompjuterskom softverskom plejeru radi.

samo nemoj nero najgluplji program za rezanje, probaj dvd shrink za encodiranje a za rezanje clone dvd ili intervideo dvd copy i sl. usput imas najbolji rezac trenutno na trzistu
pozdrav

Prvo, imas rezac ND-3520A (valjda).
Drugo: koje diskove probas da prekopiras? Originale?
Ako je potvrdan odgovor, pronadji DvD Shrink na netu(free program), on ti radi kompletan posao sve sam, bez problema. Naravno, procitaj njegovo uputstvo, jako je pismeno.
Ostatak problematike:
- po propisu instalirani drajveri za plocu
- po propisu instaliran DirectX
- po propisu instaliran ASPI
- po propisu povezan DVDRW, u BIOSu ukljuceno sve sto treba

Ako je vecina ovoga sto sam ti naveo spansko selo za tebe, nadji nekog prijatelja koji je upuceniji da ti sve podesi; a ti malo vise citaj po ovom (i drugim inostranim) forumu.

Nazad
Vrh Dno