Šta je novo?

hitno potreban cgi

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
evo ovako, treba mi cgi script koji tje popunjen formular da poshalje na odredjenu e-mail adresu
'ajde molim vas pomozite malom :) web dizajneru da dobro obavi svoj drugi posao u karijeri...

unapred zahvalan za bilo koji vid pomotji (samo pomagajte shto pre) :)

Pa pozovi tehnicku podrsku servera gde ces staviti prezentaciju, i trazi da ti otvore CGI direktorijum. I u njega stave formmail.cgi ili koji vec cgi koriste. Taj cgi se mora dodatno podesiti (putanja do PERL interpretera i jos ponesto...), sto obicno rade operateri. To obicno tako funkcionise kod nasih provajdera (bar kod onih sa kojima sam se sretao...).

ok, hvala!

interesuje me samo da li postoji mogutjnost da scriptovi te vrste rade na free serverima?
oni valjda imaju podrshq samo za svoje scriptove (koji uglavnom suckaju) :)

Mislim da ces na free serverima moci da koristis samo skriptove koje oni ponude. Narocito zato sto im nista ne placas, i ne verujem da bi se baktali sa zeljama svakog "korisnika" pojedinacno. Mada opet treba pitati... No, skriptovi za prosledjivanje mailova su prakticno osnovni i najcesce upotrebljavani, pored toga i prilicno jednostavni, tako da ne verujem da moze biti nekih problema sa funkcionisanjem onih koje ti ponude.

Nazad
Vrh Dno