Šta je novo?

Hitno Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
Hitno Pomoc, I-Worm.Klez.h !

Brzo mi treba pomoc u mom kompu je nadjen I-Worm.Klez.h kako se uklanja...I da li je bolji McAfee od Nortona!!!???

Skinuo sam ovaj prvi program skenirao je sve i nista nije nasao a ovo sam dobio u mailu od euneta:
" Nas antivirus softver pronasao je | Our viruschecker found the

infected: I-Worm.Klez.h

virus(e) u poruci koju ste poslali | virus(es) in your email
na sledece adrese: | to the following recipient(s):"
Ko sad laze?

http://www.pandasoftware.com

probaj i njihov programcic za uklanjanje Klez-a
obavezno koristi jos neki programcic npr symantec-ov nije los...dok je programcic koji je izdao kaspersky totalno beskoristan 🙁

Miki daj ubuduce malo informativniji subject. Znaci umesto 'upomoc, help' i slicno napisi 'problem sa i-wormom, kako da ga uklonim?' ili nesto tako, da oni koji znaju odgovor mogu da vide odma' o cemu je rec. Thread-ove sa ovakvim naslovima masa ljudi zaobilazi to mogu da ti garantujem (i sam sam jedan od tih). Forum je postao prilicno veliki i ljudi nemaju vremena da citaju svaki thread vec samo ono sto im treba i tamo gde odma' vide da mogu da pomognu (ako imaju volje). Prema tome, ubuduce obrati paznju na naslov.

poz...

Upravo to što je rekao Leksa. Većina jednostavno preskoći threadove pod imenom "pomoć", "a šta da radim", "šta je ovo", "kako?" itd...Evo ja sam ušao čisto zato što skidam neki gigantski softver pa da prekratim vreme, a rano je za chat, tako da otvaram sve moguće threadove po forumu...

Nazad
Vrh Dno