- Učlanjen(a)
- 12.07.2013
- Poena
- 195
Drugarica je pre 2 sata izgubila telefon u taksiju. Taksimetar nije bio ukljucen, voznja neregistrovana. Telefon je jos uvek ukljucen, SG A3, sta sad? Ne zna broj taksija.
Ovako...http://inside-galaxy.blogspot.co.uk/2013/06/samsung-galaxy-s3-how-to-find-and-track.htmlDrugarica je pre 2 sata izgubila telefon u taksiju. Taksimetar nije bio ukljucen, voznja neregistrovana. Telefon je jos uvek ukljucen, SG A3, sta sad? Ne zna broj taksija.
Samo da javim da je telefon nadjen, vratio ga je neki decko koji ga je pronasao na ulici, izgrebanog. Inace u policiji su rekli da ne smeju da ga lociraju osim ako je u pitanju krivicno delo.
Mozda nije suma u pitanju, vec nacin izvrsenja.Tako je, mene su cimali pre 8 godina, morao sam da idem u novosadski sup da predam telefon. Fora je što je bila u pitanju krađa torbe u kojoj su bila i dokumenta i novac, pa su se verovatno zato iscimali (ko zna koja suma je bila u torbi).
Pa zato sto znam x primera.A zasto si siguran da ne moraju...?! Daj objasnjenje
Od kada se to krivicno delo deli na bitna i nebitna...Naravno da postoje "ozbiljana dela "koja imaju "prednost"...ali odosmo u off...Ne znam koliko si upucen u problem...ali cini mi se da te je neko lose informisao ....Ovde je najveci problem sto ljudi izgube telefon i hoce da ga policija pronadje...Ili kada izgube lazu da im neko ukrao i tu nastaje problem...
Lepo sam procitao....ali se mozda ti nisi lepo "izrazio"...Pa ovo je Srbija...ne znam sta te to cudi...Ali poenta moje price je da kradja telefona i izgubljen telefon nije ista stvar...E sada ako odemo u off i krenemo da raspravljamo o tome kako je u teoriji,a kako u praksi...i kako ko obavlja svoj posao...hmmm....nije za ovaj forum i ovu temu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari