Šta je novo?

HITNO - Partition Magic PROBLEM

• Začetnik teme Začetnik teme WMJF
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

WMJF

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2005
Poena
301
Ljudi, pokusao sam da Merge -ujem dve particije na HD -u ali mi je nestala struja i proces pripajanja je "nasilno" prekinut. Kada sam ponovo ukljucio comp, Partition Magic mi je ponudio PARTITION RECOVERY, ali kada odaberem tu opciju, apsolutno nista se ne desava satima. Nema indikacije na HD -u da se nesto desava, te ne znam da li samo treba da budem strpljiv (cekao sam i 5 sati) ili nesto definitivno nije u redu.

Da bih olaksao ljudima koji eventualno znaju - spajao sam dve particije koje ukupno imaju 15 GB, dok mi je treca part. na tom HD -u bila 60 GB ali trenutno i ona, odnosno ceo HD stoji "zaveden" kao "other" u P Magicu. Sve bi bilo relativno lako da na jednoj od particija nisam imao podatke koje nikako ne smem da izgubim. Da, zaboravih, sve ovo sam radio sa externim HD -om (USB Rack), dakle nije mi primry master disk ako to uopste ima veze.

Mozda sam konfuzan, ali od neprespavane noci nista drugo ni nije za ocekivati. Ako bilo ko moze da pomogne neka javi pa da idemo na pivo! 🙂

Isti slučaj se desio i kod mene ali ne zbog nestanka struje. Jednostavno je nakon "merge" ispisao neku grešku i nakon restarta particija se nije videla. Spas je u recovery programima. Ja sam koristio get data back i povratio sam sve podatke sa te particije.

Uff, PM je malo tj mnogo zeznut kad se desi tako nesto. Moj tgi je savet da se obratis ljudima koji se bave spasavanjem podataka i da nista sam ne pokusavas. Oni ce ti povaditi podatke i formatirati disk a ti dalje podeli disk kako tebi odgovara....

Hvala, upravo sam uspesno obavio spasavanje podataka uz pomoc Easy Recovery Pro 6.0. Procenat spasenih podataka: 100%.

Super! Imao si srece jer ti je bio u reku inace bi bilo cupavo🙂

Nazad
Vrh Dno