Šta je novo?

Hitno... "Multimedijalna konfiguracija"

FaithNoMore

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2005
Poena
301
Spremio sam nekih 600 j€vrica, eventualno 650, za "multimedijalnu masina". E sad bih molio vas da mi neko da savet i svoj predlog konfiguracije na moje zelje, ukoliko je to moguce izvesti uz "ovoliku" kintu. Sta je meni bitno, da imam dobru zvucnu kartu, koja naravno nije integrisana i da ima solidnu graficku. Koje su moje jos zelje: AMD procesor (ne mora 64bitni), 512mb memorije, monitor 17"-19" sa flat ekranom, 5.1 ozvucenje... Sve ostalo nije toliko bitno, samo je bitno da je moguce sklopiti ovakvu konfiguraciju za ovu kintu.

Hvala unapred!

U tom slucaju mislim da cu se opredeliti i dalje za AMD, 64-bitni. Nego sta je bitno u ovoj konfiguraciji, tj. sta je najbitnije, da imam solidnu kombinaciji slike i tona. Posto meni ovakav tip konfiguracije iskljucivo treba u neke amaterske multimedijalne projekte. I zato sam hteo da cujem vas predlog konfiguracije, u kome ce kljucni delovi biti muzicka i graficka karta. Znaci treba mi konfiguracija koja ce za 650e da objedini najbolji kvalitet grafike i zvuka.

Nazad
Vrh Dno