Šta je novo?

HITNO: Montego II vs. SB Live!

c64

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2003
Poena
604
Mogu uzeti Montego II za malu kintu pa me interesuje da li je bolja od int. zvucne AC97 ili dati malo vecu kintu za Live. Meni treba stereo zvuk (vodim ga na muz. stub), i sto bolji kvalitet zvuka ,a ne neki 3D efekti. Da li montego radi normalno na WinXP?

Zvucna je izvanredna, kvalitet same kartice i ono sto daje su odlicni.
Jedino sto nisam siguran da ces naci dobre drajvere za XP. Dodushe, ako ti ne treba za igrice, onda je OK.

XP koristi Microsoftove drajvere za Aureal2. Neki entuzijasti su razvijali drajvere za XP ali za sada o tome nema nista. Manje vise, rade korektno.
Pod winme imas oficijelne drajvere koji rade super. Full a3d podrska koju sve manje igara ima ali koja otkida kako je dobra pogotovo preko slusalica. Ja nisam verovao dok nisam cuo. Totalni surround preko slusalica!!!
Takodje fenomenalan mixer koji ima hardverske ekvilajzere i ostale gluposti.

sve u svemu: ako ti treba samo stereo zvuk bez raznih 3d efekata to ces imati u XP -u i radice ok...

pozdrav

TB2 je odlicna kartica ( SIGMA DELTA /18 bit / 48 KHZ) S/N preko 92 dB , ima odlican zvuk ( bolji od LIVE), mada malo losiju reprodukciju niskih frekvancija.... ali to samo mozete da primetite na osciloskopu.. tako za te pare kartica je zmaj....

Nazad
Vrh Dno