Šta je novo?

Hitno mi treba info!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Mellow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Da li neko zna kakve su prve nedelje Bartona za overclock (konkretno oznaka je 0402) znaci druga nedelja. treba mi hitno info da ne bih otvarao kutiju sa procesorom.

Pozdrav

E stvarno m i hitno treba info.

Pozdrav

koliko sam ja skapirao iz toga ne mozes da vidis kakv je za oc.
idi na na njihov sajt i tamo imas oznake procesora koji su bolji za oc
a prodzaraj malo po forumu ima cak i linkl i objasnjenje koji bartoni su bolji za oc. nije daleko 2-3-4 strana ima bas u vezi toga. znaci oznaka ispred broja koji oznacava nedelju.

Mellow je napisao(la):
E stvarno m i hitno treba info.

Pozdrav
Da, najbolje da ces da dobijes info u cirka 5 minuta... 🙄

99% je zakljucan, sto je lose za OC, a koliko moze da ide sa dizanjem FSB-a zavisi od faktora kao sto su wafer iz koga je vadjen, da li je mesec bio poravnat sa plutonom i da li je kosinica na dan proizvodnje istog jela pasulj ili sarmu...uzmes ih 10, probas svaki i onda ih lepo poredjas i klasifikujes. NAzalost, bolji info ne mogu da ti dam. Mozda ako je neko bas probao taj, ali da bi "neko" to znao, treba mu ceo broj sa "kobasice" sa brojevima nalepljene na proc.

Ma za.... sam se totalno. Ja sam tek posle video da je procesor druga nedelja ali 2004!!!!! Nema veze, vraticu ga, tako da idemo dalje u potragu za otkljucanim Bartonom do 39 nedelje ali 2003!!!!!.

Hvala na odgovorima.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno