Šta je novo?

Hitno mi je potrebna pomoc

ShLjIvA

Poštovan
Učlanjen(a)
30.07.2014
Poena
51
Juce sam komp ocistio kompresorom, znaci sve kako bi trebalo, pritisak do 4 bara. Posle toga sam zamenio termalnu pastu sa hladnjaka na procesoru i na grafickoj. Sve lepo povezao i prikljucio. Kada sam upalio komp sve je bilo kako treba dok nije doslo do onog dela kada mi se poljavljuje desktop. Ma nije ga prikazao ni 2 sec i odma se ugasio. Ponovo sam pokusao i isto mi se deslio. Inace radio sam istim redosledom i na jos jednom kompu koji je stariji. Promenio pastu na procesoru, dok na grafickoj nisam posto nema hladnjak. I on nema nikakve probleme.

Можда није добро налегао хладњак па се гаси због прегревања? Уђи одмах у биос и прати шта ради температура процесора.

Izvadio sam sve ponovo, skinuo hladnjak da proverim da nisam preterao sa pastom... I sve je bilo ok, vratio sve i prikljucio, ukljucio komp i odma usao u bios i temteratura je pocela od 30* pa je polako rastla do 50*. Izasao iz biosa sve je dalje bilo ok. Evo ovo dok sam otkucao temperatura mi je oko 47*. Hvala.

Pričao sam ja danas na drugoj temi da se umereno koristi pasta i evo rezultata :p

Nazad
Vrh Dno