Šta je novo?

Hitno koja konfiguracija do 350e bez monitora

nikola1984

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2004
Poena
309
Ako neko moze da mi pomogne koju konfiguraciju do 350e bi mogao da sklopim a da hard disk bude 80gb a inace mi treba za igrice

Ako ces igrati igrice tipa tetris, onda moze, ako si mislio nesto ozbiljnije, tipa doom, onda bolje pristedi pare, jel se za 350eu neces naigrati...

ako odvojis 50eu za hdd, 30tak za opticki drajv, 60 za plocu, 60 za proc, 30 za napajanje i kuciste (krs), 75 za memoriju vec si na 300-nak i imas ispod 50eu za graficku...
ko sto rekoh stekaj pare

ECS KT333
Athlon 2400+
512Mb DDR400 PQI
HDD 80Gb 7200rpm 2Mb
DVD
DTK 400W
Kucishte kung fu
neki polovan Ti4200

Eto...mozda cesh trebati da dodash par evrica, ali to je to...

uhhh ploca...
a toliko volite da preporucujete te polovne 4200, a nigde ni od korova (treba mi jedna u ns npr...)

danijel00 je napisao(la):
uhhh ploca...
a toliko volite da preporucujete te polovne 4200, a nigde ni od korova (treba mi jedna u ns npr...)

U tom slucaju moze kao zamena Radeon 9550. Kosta slicno, nova je, samo je malo sporija od titanijuma. Ali tu je cuveno @. ;)

ja nekako nemam predstavu da masina za igre treba da bude low cost...
lepo smo vec rekli ko zeli da se igra za malo para ima ps2 i gotovo...

mitnick je napisao(la):
Izvini, ali sa mashinom koju sam naveo chovek moze sasvim lepo da se igra...Naravno, ne prichamo o far cry ultra giga mega super settings-ima

znaci brate ti si ovde jedan od retkih koji su normalni

znaci dugo citam forum, ne pisem skoro nista, ali u poslednje vreme svi su u fazonu kao, ova mashina ne valja nece da radi d3 u 1600*1200 na ultra high sa 250fps-ova, dobro sada sam se i ja prokenjao ali nema veze, nego samo ludim zbog velike vecine, a tebi respect :)

btw i mene zanima ovaj post posto treba ortaku da sklepam makinu za oko 500jura sa monitorom

i ocu da mu uzmem neku nf2, ali da valja, i bartona 2500+ :) od ostalih komponenata nemam nikakve preterane zamisli, i naravno sve mora da bude novo, pa cak i graficka :) vasi predlozi :)

Smanjish memoriju na 256, promenish plochu na recimo Epox 8RDA+, uzmesh recimo Xelo Ti4200 (nisam je chachkao, ali je neki ljudi ovde nahvalishe)...Za monitor nisam bash pametan, bolje da pitash nekoga ko se malo bolje razume u CRT-ove

Hvala Vam Na Pomoci,usput konfiguracija nije za mene nego za burazera a kupljeno je sledece za 335jevreja:

Amd 2400+
Ploca Asus a7n8x-x
memorija 256mb 400mhz
hard 80gb
graficka geforce fx 5200 128mb
Rezac asus 52x32x52

a pazite ovo takva konfiguracija je kupljena Pre nedelju dana da bi ja pre neki dan konfiguraciju dobio za samo 100jevreja sa malim izmenama

Vrh Dno