Šta je novo?

HITNO: input language serbian??

boggyman

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2000
Poena
619
Kod kolege na svezem XP SP3 u izborniku za input language nedostaju svi jezici vezani za nase govorno podrucje!?

Ima li ko ideju u kom fajlu se nalaze ovi jezici i kako ih dodati u win?? :crash:

Mislis na Control Panel/Regional and Language Options, Languages pa Details, ili da i tu nedostaju?

Bash tooo :(

Ima tu opcija da se dodaju uz instalacioni disk, mada ne znam kako ide posto mi nikada nije zatrebalo, ali mozes da probas da ih ubacis.

Problem je sto nemam bas taj instalacioni disk... A sa druge strane, nema ni opcije za dodavanje jezika van spiska :(

E па, тако ти је то кад се инсталирају разноразне модификоване пиратске верзије оперативних система. Инсталирај нормалну верзију и нећеш имати такав проблем.

Znao sam da ce neki mudrac da mi redlozi to, ali kako da instaliram win iz Bg na komp u Novom Sadu :mad: :smash:

Ima li iko konstruktivan predlog??

Pa zar nema da se skine sa microsofta exe fajl? Mozda ce da trazi verifikaciju windowsa..ja u tom slucaju skidam sa rapidshare zakrpe i dodatke :)

Znao sam da ce neki mudrac da mi redlozi to, ali kako da instaliram win iz Bg na komp u Novom Sadu :mad: :smash:

Ima li iko konstruktivan predlog??
Хоћеш "конструктиван" предлог?! Па што не рече одмах!

Седнеш у кола, бус, воз.... вотевер.... и ето те у Новему Саду. Па није Нови Сад на крај света мајку му.

Ако је то по теби "неизводљиво", пошаљи лепо нормалан диск човеку и он сам нека одради остало.

А ако је и то "немогућа мисија", ондаК лепо упути колегу са ког сајта може сам да скине "одговарајућу верзију" система, а ти му онда онако "на даљински" дај остале смернице.

Надам се да је ово било "конструктивно". ;)

Vrh Dno