Šta je novo?

Hitno! Digitalac do 300e

UrosB

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2003
Poena
620
Sve se vidi iz naslova, koji je najbolji digitalac, okvirno do 300e i gde ima da se nadje, znam da je bilo mozda 100 puta ali stvar je prilicno hitna!

hon1g je napisao(la):
Sve se vidi iz naslova, koji je najbolji digitalac, okvirno do 300e i gde ima da se nadje, znam da je bilo mozda 100 puta ali stvar je prilicno hitna!

sony dsc p72 (vise point and shot) kod nekih dilera na forumu 295
canon a70 (full manual) oko 330e

ja sam licno narucio p72 mada mi se vise dopada a70 ali me je jako zabrinulo to sto se pravi u malaziji i jako puno korisnika ima problema sa njima

pogledaj http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=43768

Sony Dsc-p72

SONY DSC-P72 cena:305 :mrgreen:

PRIME TIME
ul.Proleterske solidarnosti 12
kod hale BG arena
tel. 3117717
kontak osoba Dejan
Original Sony garancija

ja ne znam kakvi su to tripovi al ja kupih canon A70 za 299.99$ (ne evra). sto mu dodje jeftinije od 300 evra.

ako ti je limit 300e, ne razmisljaj o tim modelima jer ce ti trebati pare i za baterije, punjac i predpostavljam jos memorije. Videh malopre da neki lik prodaje Canon A40, sto je odlican aparat, odlicno ces proci sa mnogo manje para.

Re: Sony Dsc-p72

sira je napisao(la):
SONY DSC-P72 cena:305 :mrgreen:

PRIME TIME
ul.Proleterske solidarnosti 12
kod hale BG arena
tel. 3117717
kontak osoba Dejan
Original Sony garancija

Dodatak:

Uz foto se isporucuje :
-kartica 16MB
-punjac za NiMh baterije(ima LED koji pokaze kad su baterije pune)
-2 kom Sony-Stamina baterija 1800 mAh (kada su prazne napune se za oko 6h) odlicne
-USB kabal
-Kabal za vezu sa TV-om,videom(chinch,audio+video)
-CD sa driverom i software (ne svidja mi se)

Ma necu ja da kupim vec ortak, pa ne zna sta da uzme, aparat je ogranicen na oko 300e (nije fiksno) bas zato sto treba kupiti i dodatnu karticu, baterije, punjac i sva ta ******. I bitno je da je nov i da ima garanciju i da moze da se kupi u naredna 2 - 3 dana.

A70 je ubedljivo najbolji od svih aparata koji su tu pomenuti... P72 ne moze da se poredi kada je kvalitet slika u pitanju, svako ko kaze da moze, jednostavno ne zna sta prica! A da je A70 loshe izradjen, to je istina!

Mozes da biras aparate u klasi 3Mpix 3xopticki zoom Fuji,Olyumpus,Nikon,sony svi su ispod 300evra jedino je A70 20-ak evra skuplji ali je i najbolji.Racunaj i da je pozeljno kupiti vecu karticu(30-60evra) i punjac i baterije(Nikon i Sony ih daju u pakovanju) 25-35evra)

Calibra 4WD je napisao(la):
Mozes da biras aparate u klasi 3Mpix 3xopticki zoom Fuji,Olyumpus,Nikon,sony svi su ispod 300evra jedino je A70 20-ak evra skuplji ali je i najbolji.Racunaj i da je pozeljno kupiti vecu karticu(30-60evra) i punjac i baterije(Nikon i Sony ih daju u pakovanju) 25-35evra)

Rekoh vec da ne kupujem ja vec ortak :D, nego i ja sam shvatio da moze da kupi neki aparat u toj klasi pa zato pitam jer mi je dobar ortak, a ne razume se u to, pa ne bih da ga *****u. Nego kakvi su modeli Fujija, Olympusa i Nikona u toj klasi? Vidim da svi hvale A70 i p72, pa kolika je realna razlika u kvalitetu fotografija izmedju ta 2 aparata? Ili je neki treci aparat jos bolje resenje? I kakvi su Samsung v4 i Kodak 6340?

!!!!

Pa lepo ti ljudi odgovorise. A uopste nije bitno da li je za tebe ili ortaka, a za detaljnije uvide u kvalitet i cene idi na http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/

Nazad
Vrh Dno