Šta je novo?

HITNO:Da li nekom radi danas skype normalno u Beogradu?

Sveki

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2006
Poena
320
Jutros je koliko toliko uz povremene prekide radio Skype,ali od podneva nikako.
Konstatno pishe conecting i svi ljudi sa liste su mi sivi tj oflline,a moj status je cas online cas offline.Jos par mojih prijatelja ima isti problem,pa me zanima jel i ovde neko ima istih problema.

Ovo mi/nam se desava prvi put u koriscenju skypea,a proslo je vise od 2 god?!?!

takodje

Nama je u firmi nacisto popi3dio. A i kod kuce naravno. Mozda je to posledica Telekomovog povecanja linkova :).
Evo sta kazu na www.skype.com
UPDATED 16 August, 2007 14:02 GMT: Some of you may be having problems logging in to Skype. Our engineering team has determined that it’s a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience.

Poslednja izmena:
telekom filterise sbb i jos poneke....
imate verat na kome jedino radi posto samo oni imaju direktan link....

Nema veze to sa Lelekomom, meni je danas odlozen conference call jer svim ucesnicima ne radi Skype (USA, Rusija, Brazil i Srbija).

K'o što reče Principal Skinner problem sa skype-om nema veze sa našim provajderima već sa problemom koji je u samom srcu skype-a (odnosno njihovih servera i p2p protokola koji koriste).

Ja sam isto pomilsio na Telekom,ali mi je bilo nelogicno da ne rade ni chat opcije kao i to sto mi niko nije online...

Dobro je, vec sam pomislio da je telekom nekako zavrnuo na fazon voip je zabranjen i tako to. Napravice da radi......

I dalje mrtvilo totalno,hajde nek neko javi u ovoj temi kad mu proradi,da bi mi ostali mogli znati...

hmm ja sam to pre dva dana primetio ali mislio sam da je opet problem kod provajdera

Cini mi se da je ovo veci probelm nego sto se mislilo,imaju srece sto nailazi vikend,inace bi steta biznis korisnika verujem bila velika mozda cak i tolika da bi pljustale tuzbe sa mnogih strana

Meni je uspelo logovanje(juce nisam mogao ni to), ali online status i dalje vrti.. Znaci ne radi...

nazalost i ja sam prvo pomislio da je do Telekoma, cak sam mu promenio i port i skinuo noviju verziju, ali ne radi ni kod mene ni juce ni danas. Valjda ce se srediti uskoro

Proradio je i opet je pukao.Bilo je nekih 2.5 miliona korisnika online.

Radio je Skype čitavih 15 minuta. :D

RiP
ima da sljaste tuzbe.

Pazi,sad proradio!.:)..Opet nece:mad:.Bes neki veliki problem.:bottle:

Telekom filtirise sbb
haha very fanny

Iako je pitanje samo za Beograd... dozvlicu sebi da se oglasim. Elem, rece mi drugar da bi trebalo da radi sa starijim verzijama skajpa, ja imam neku stariju verziju, ali ipak i ona cas radi cas ne radi. Problem je globalnih razmera.

Nazad
Vrh Dno