Šta je novo?

Hitno: Corsair Flash Voyager win98 driver

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Hitno mi je potreban win98 driver za ovaj flash. Ne mogu da nadjem CD a nisam ni siguran da sam ga dobio (1Gb model je u pitanju). Veoma mi je bitno pa ako neko moze negde da ga zakachi bilo bi super.

Postoji li ovo uopshte? Ako bilo ko ima bilo bi super da okachi. Bash mi je bitno!

Imas na njihovom sajtu ali da znas da nece da radi sa svim verzijama 98-osmice .

Da ne otvaram novi thread recite mi da li vam se desava da pri kopiranju na flesh (dotichni) sve ide super, brzo, i od jednom samo uspori na nekih 280kbps i tako nastavi do kraja. Ja sam negde pronasao da je to zbog drajvera, ali me mrzi da svaki put ponovo instaliram drajvere.

Kod mene se to nedogadja, bar se nije desilo za ova 3-4 meseca kolko imam flash.

pri kopiranju na flesh (dotichni) sve ide super, brzo, i od jednom samo uspori na nekih 280kbps
Ako je uključeno keširanje upisa može da sruči sve u bafer pa onda natenane da ga prazni, samo je ovo presporo čak i za USB1 port, jedino ako je mnogo sitnih fajlova.

Probaj da koristis drugi prikljucak za USB posto neke ploce imaju optimiziran prikljucak za mobilne telefone pa mozda je to problem bar sam tako cuo.

Ako je uključeno keširanje upisa može da sruči sve u bafer pa onda natenane da ga prazni, samo je ovo presporo čak i za USB1 port, jedino ako je mnogo sitnih fajlova.

Nije gomila malih fajlova vec kada kopiram film ili tako nesto.

Zoran037 je napisao(la):
Probaj da koristis drugi prikljucak za USB posto neke ploce imaju optimiziran prikljucak za mobilne telefone pa mozda je to problem bar sam tako cuo.

Ovo prvi put cujem, jedino sto mi se desavalo je kada mnogo razlicitih USB uredjaja kacim na isti USB port onda zna skoro uvek ovako da uspori.

Nazad
Vrh Dno