Šta je novo?

Hitno ! ! .avi u .mpeg

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Potreban mi je program koji ce odratiti iz .avi formata u .mpeg....
Imam nekoliko zurka u .avi formatu i kvalitet videa je odlichan ali zelim da ih prebacim u .mpeg
poshto drug u kolima ima DVD koji nechita .avi....
Josh pre sam probao Sony Vegas jako je zanimljiv ali uz to je i jako komplikovan a tutorijal ima oko 150 strana pa ce mi ispasti ochi dok to sve prochitam na mom CRT 17" ( i dok josh skontam :d )

Znachi treba mi neki najjednostavniji program kojim bih mogao ovo a uradim ( netreba mi nishta isecati, nishta ubacivati ) samo konvertovati u .mpeg

Pozdraw :wave:

Skini movie converter, mada ima jos dosta slicnih programa, ovaj je veoma jednostavan.

Preporuka za Winavi,ne znam do koje je reinkarnacije stigao,ja koristim 6.3 i sve je ok.Jednostavan i brz.

WinAvi radi sve shto sam zeleo a josh je i veoma jednostavan.....

Josh uz to je veoma brz... Kad sam video konstantnih 180 FPS ,) neznam dali je to do programa ili do procesora 😛

Hwala ! :wave:

Takodje htedoh da ti predlozim WinAVI Video Converter.

Kad sam video konstantnih 180 FPS ,) neznam dali je to do programa ili do procesora 😛

I program je vrlo brz, ali i ti imas brz procesor... 😉 pa se jos pitas "zbog cega li je" 😛

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Probaj ConvertXToDVD. ConvertXtoDVD supports most popular formats such as AVI to DVD; Mpeg, Mpeg, Mpeg4, MP4, VOB, WMV, DV and stream formats to DVD. It converts your files into a compliant DVD Video set of files and burns it on a DVD media. The ConvertXtoDvd does not need an external AVI codec download. It uses its own AVI codecs.
http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/
Extra rogram,vredi probati

Poslednja izmena:
@gx-x

Ne znam kako to ide kod tebe na bartonu, ali meni se divX od 90 minuta prebaci u MPG za 90 min

nemam ja bartona, ranije sam ga imao, a TMPGenc poznajem vrlo dobro 😉 Kad se namesti da brzo radi onda kvalitet bude jos gori nego sa WinAvi VC ili ConvertX-a... Preporucujem ti da probas neki od ta dva i uporedis sa TMPGenc na tim setinzima koje koristis. Bilo bi dobro da probas neki fast-motion film...Posle godinu i kusur koriscenja TMPGenc mogu reci da je WinAvi bolji kad se radi o odnosu brzina/kvalitet. Naravno, kad se TMPGenc podesi na 2 pass kvalitet je bolji, ali onda se stvari znatno uspore.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno