ATI junior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2005
- Poena
- 301
Imam problem - nedavno mi je riknula GF5600xt koja je radila izvanredno i predlozeno mi je da kupim ATI 9600pro za 100e sto sam i uradio.
U nekim igrama (GTA3 npr) se kompjuter povremeno 'zapucava', a to se nije deshavalo sa GF5600, a kadgod odem na internet i provedem na njemu oko 5-6 min, kompjuter se prvo blokira, pa resetuje sam od sebe... kada posaljem onaj "error report", on mi kaze da je "ATI graphic driver" uzrokovao neku 'nepoznatu greshku" i da se comp zbog toga resetovao. Probao sam da zamenim najnovije ATI catalyst drajvere sa starijima, al problem ostaje.
Sta da radim? Nov sam sa ATIjem i molim vas da mi neko pomogne! HVALA!
Inace, imam Asus plocu i AMD barton2500+, 512mb, winXP sp2
U nekim igrama (GTA3 npr) se kompjuter povremeno 'zapucava', a to se nije deshavalo sa GF5600, a kadgod odem na internet i provedem na njemu oko 5-6 min, kompjuter se prvo blokira, pa resetuje sam od sebe... kada posaljem onaj "error report", on mi kaze da je "ATI graphic driver" uzrokovao neku 'nepoznatu greshku" i da se comp zbog toga resetovao. Probao sam da zamenim najnovije ATI catalyst drajvere sa starijima, al problem ostaje.
Sta da radim? Nov sam sa ATIjem i molim vas da mi neko pomogne! HVALA!
Inace, imam Asus plocu i AMD barton2500+, 512mb, winXP sp2