Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ne zam koliko bi dao za ventilatore (kuler je vent+hladnjak), ali imas solidne Xilence, a mozes da ih vezes na 7V i tada su stvarno tihi, a nisu skupi, a pasta recimo Artic Silver 5.
offtopic: da li si uspeo da nadjes Anteca?
ako mislis na napajanje imaju ga u G........ firmi,sutra cu da ga narucim.
koje marke je ta pasta jer TT?Ja sam izdvoji neke kulere posto meni treba 1 od 12cm
i 4 od 8cm a evo i kulera Noctua-nfp 121300 to je od 12cm a evo i od 8cm
Noctua-nfbo91600
AS5 je dosta skup, barem ono sto sam ja video. Imas OCZ Freeze za ~400din da kupis koja je ako ne bolja, ista kao i AS5 + nema "burn in" perioda kojeg imas kod AS5 paste.
Sto se tice kulera, sta tebi treba ? Nesto tiho, jeftino, high-performance ili LED..?
Pazari Noktue onda, na 1200RPM i 1800RPM 80mm.
Xilence je dosta dobar performer a nije ni bucan, sasvim je umeren. On je neka jeftinija varijanta (dosta jeftinija) mada nije kvaliteta Noktue ako ti je to uopste bitno.
Odluci se da li zelis jeftinije i bolje ne stetu kvaliteta i malo vise buke ili suprotno.
pa kazem ti pare nisu bitne i jos samo ako mozes da mi kazes jer mislis na
modele koje sam ja naveo ili bi mi ti preporucio neki drugi a i inace koja ja najbolja
firma za te ''mini'' kulere?
Ja cu ti preporuciti NF S12-800, znaci bukvalno se ne cuje, tako da nije potrebno stavljati LNA adapter (tada bi radila na 500rpm-a, ali to je dosta nizi airflow).
Dok se S12-1200 cuje.
Sto se tice ovog NFB 091600, on se cuje bez adaptera, dakle nije tih, 1600rpm za 9cm kuler je mnogo .
Dobijas LNA (smanjuje brzinu na 1200rpm) i ULNA (1000rpm) adapter.
Ja sam stavio ULNA jer mi je tisina prioritet.
I onda sam pazario Gainward GS 4870 512MB i ode tisina u q :d.
Pa dobro onda, stavis dva aviona DC10 pa nek ti one hlade kuciste .
Odnos airflow/buka je ono sto je bitno, a tu je Noctua nenadhebiva (od onog sto je na raspolaganju na nasem trzistu) .
Ja kada sam gledao, nalazio sam preko PC Berze, i to i po drugim gradovima, e a da li se tebi narucuje iz drugih mesta...
Obrati takodje paznju na ovo: http://www.itsvet.com/brzapretraga
Ova 2 plava se razlikuju po broju konektora, pa zavisi sta si ti trazio u prodavnicama. Ne znam, mozda si trazio za bilo koji od ta 2.