Šta je novo?

Hitna pomoc potrebna :)

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Cao svima,

izvinjavam se sto mi treba "za juce" ali mi treba ujutru do 8...

Treba mi 20-30 citata koji su po vama obelezili prethodnih 16 godina na Benchmarku. Citati mogu biti iz vesti, iz testova, mogu biti duhovite umotvorine posetilaca na forumu. Mozete nam pomoci konkretno, nalazenjem artikla na sajtu, ili idejom, pa cemo mi da pretrazujemo sami. Primera radi, ako je u pitanju test Voodoo 3 kartice koji je Max radio pre 15 godina, treba mi bas ta recenica koja je po vama prava. Dalje, na primer, USB je standard buducnosti, ili tipa, verovali ili ne, ocekuje se hard disk od neverovatnih 250 GB, itd, ili AGP je proslost, stize PCI Express. Citati treba da budu kratki i da gadjaju pravo u metu, jedna prostoprosirena recenica, ne eseji

Nadam se da ste shvatili ideju, molimo da nam pomognete ukoliko mozete da odvojite malo vremena: jako je bitno da predlozi stignu bas od vas! Ovi citati krasice zidove Benchmark shopa! Na primer, kutijin potpis je sjajan :)

Najbolje je ako mozete da nam date link jer cemo ujedno imati idatum objave, kao i sam naslov. Naravno, artikli moraju biti sa Bencha i jako je bitno da to budu dogadjaji ili tehnologije koji su obelezili prethodnih deceniju i po

Unapred zahvalan!

U principu si sam sebi odgovorio: teraj Kutiju da ti da sve svoje potpise u prethodnih par godina. Ili jednostavno prelistaj sve igoricine poruke, tu ima suvog zlata, i bukvalno su u pitanju stvari koje su obeležile Bench :)

Upisao si se i ti znači u listu Peco :)
Nije citat, ali je eto zanimljiva cifra i svakako govori dosta o istoriji (i popularnosti) Benchmarka.

dXa5UQS.png

:)

Znam da su ovakvi postovi najstrože zabranjeni od strane administracije foruma ali morao sam da vas prozovem nekako :D

U principu si sam sebi odgovorio: teraj Kutiju da ti da sve svoje potpise u prethodnih par godina. Ili jednostavno prelistaj sve igoricine poruke, tu ima suvog zlata, i bukvalno su u pitanju stvari koje su obeležile Bench :)

Bilo bi previse sprdnje u svemu tome, trebalo bi i nesto korisno da se izvuce :D

Svakako se mora ubaciti koji biser sa foruma, Baltazarov overklok i slicno :D
Sto se "mainstream" sadrzaja tice - milestones: neki citat iz teksta o lansiranju novog sajta, isto to i za Bench shop, Bench house, Bench konfiguracije...

Svakako se mora ubaciti koji biser sa foruma, Baltazarov overklok i slicno :D
Sto se "mainstream" sadrzaja tice - milestones: neki citat iz teksta o lansiranju novog sajta, isto to i za Bench shop, Bench house, Bench konfiguracije...

Pre sam nekako za tehnologije da budem iskren, steta sto nemamo one kurir-telegraf naslove, bilo bi efektno :)

Haha, ali tu je ekstremno tesko izabrati sta je najvaznije. Onda definitivno forsirati neke zakljucke sa testova, recimo neki APU test, Bulldozer, Haswell, Skylake, maksimalno 2 grafike, 2-3 flagship telefona (tu moze da se probere i neki duhovit komentar, sigurno ih ima), mozda 1 tastaturu ili misa (tako se revansirati Logitech-u i eventualno jos nekim "zasluznim" dilerima).
Moze se uzeti i neki vec izdvojeni detalj iz teksta, npr. ovaj sa testa
Obratite pažnju na suptilne detalje koji se ne iskazuju performansama, poput bešumnog rada Broadwella ili zavisnosti radnih taktova od TDP i drugih optimizacija koje variraju od proizvođača do proizvođača
Mada je mozda najsigurnije drzati se zakljucaka -
Sveukupno, ne možemo se oteti utisku da dolazi doba u kome će više nego ikada važiti teza da nije sve u broju megaherca ili broju jezgara.

Pisem sta mi prvo padne na pamet, ali ne vidim da bas stize previse predloga, pa mozda nekom padne nesto na pamet u reakciji na moje predloge.

Poslednja izmena:
Ako traktorsko napajanje stigne u Hall of Fame, onda ce morati i "Kako da ubijem procesor ne bih li naterao poslodavca da kupi noviji" :D

Nesto od ova dva citata, iz ovog testa:

Branko Maksimović je napisao(la):
ATI Technologies je nesumnjivo zadao mnogo glavobolje zaposlenim u kompaniji nVidia. Razlog za to svakako već znate – radi se o najnovijem grafičkom procesoru R300, kome će se najviše obradovati zahtevni igrači. Igranje najzahtevnijih igara u rezoluciji 1600x1200, pri četvorostrukom antialiasing-u i uz 8-tap anizotropno filtriranje uz preko 60 frejmova po sekundi, više nije nemoguće.

Branko Maksimović je napisao(la):
Odličan 2D, overklokabilnost, mogućnosti, kao činjenica da R300 tehnologija tek treba da pokaže šta može i ume, garancija su da Radeon 9700 Pro neće dugo zastareti. Možemo čak reći da će biti aktuelan i kada se GeForce 5 pojavi.

Jos 20-30 forumasa ko sto sam ja i na konju ste :p

Poslednja izmena:
Definitivno nezaboravljiv momenat.

Peca: Kutija idi gasi vatru (link ka threadu)
Kutija: OK, boss
Silver: E jesi ugasio vatru nazvao si lika seratorom. B.E.N.Z.I.N - Tako se ne piše voda

Možeš transkribovati @atomijeve Yt klipove, ima materijala.

smiritese :p

SMIRITESE.jpeg

Nazad
Vrh Dno