Šta je novo?

Hitman: Absolution

Lepe slike, jedva cekam. Zna se kad ce izaci?

Aaaa ko ce to da doceka?
Sve je manje igara koje stizem da odigram tako da su mi ove stare fransize (Hitman, splinter, mafia..) nesto sto jedva cekam da izadje!

Koji crap

Znači Hitman, znači Rambo?! Ehm... Želim da verujem da ovo nije izvođenje iz igre već samo hype trailer.

znaci koji Jason Statham i njegovi filmovi ... to je sada popularno

Ljudi pozdrav.

Gledajte. Ja sam uber fan serijala. I verujte mi nista nije promenjeno.

Ajde prvo da se pozabavimo trailerom.

Nakon sto je Dajana tebe izdala pa ponovo spasila i nakon sto si porokao najjace likove u citavoj americi ti trebas da budes miran???Da li treba da pazi da ne napravi veliku stetu kako bi dobio manju zaradu?
Ne.
Sad je licno. Sad fortyseven ovo radi za sebe. Upada unutra **** keva no questions asked prosto i efikasno bez problema. Nema on vremena sad da se ko zna sta raznemaguje.

Drugo ovo je trailer.Prvi pravi Trailer ne moze da bude freaking stealth. Taktika i ostalo sto cini ovo mojim omiljenim serijalom ikad. Zasto? Jer ljudi nece hteti da kupe tesku igru!!!

Cist marketinski potez za privlacenje paznje.

Predstavljen je novi combat mode. Gde ces moci da upadnes u quick time event borbu sa bilo kim.

Demo je predstavljen novinarima koji kad su izasli nisu mogli da disu koliko su bili odusevljeni. Grafika i realnost im je bio glavni faktor odusevljenja.Na demou je jedna od "drugacijih" misija kakvih ce biti ovde.

Drugacije su one bez direktnih ciljeva. To su misije gde moras da odes tu i tu cesto ali jos uvek imas svaki izbor da radis sta hoces i mozes svakoj situaciji da pridjes kako oces.

Svaki NPC ce imati svoj personality. I uz pomocu nove stvarcice "instinct" moci ce da igraju i manje iskusni igraci.
Instinct omogucava da po izrazu lica itd.47 ukapira o cemu razmisljaju. Da li sumnaju ili su okupirani nekom desetom stvari.

U preko pet interviewa receno je sledece od strane predstavnika IO-a... Igra ce biti tamna. Igra ce imati ogromnu kolicinu detalja. Dodace se taj instinkt i svaki lik na mapi bice osoba za sebe. Takodje dodali su novinari sa demoa da mozes da se izvuces iz odredjenih situacija gde mogu da te provale pricom sa osobom koja sumnja na tebe odnosno blefom.

Potrazite malo i verujte mi shvaticete da IO STVARNO misli o fanovima.

Cak se dopisuju na hitmanforum.com. Likovi su kao izmisljeni koliko su dobri i koliko obozavaju svoje die hard fanove.

Da sumiramo. Igra ce zadrzati taktiku brutalnost i sve sto volimo kod nje. Dodace se malo vise skriptirane misije pored ovih obicnih,AI ce da ode u neverovatne nivoe grafika ce biti nehumana itd.

Sve u svemu bice super igra :) nemojte da se brinete...

hitman_absolution_screen_1.jpg

hitman_absolution_picture.jpg

hitman_absolution_wallpaper.jpg

hitman_absolution_screenhot.jpg

hitman_absolution_pic.jpg

Nove shotke... Helihopter (sledeca scena je sa RPG7?) :sceptic:

@McHitman Voleo bih da je to istina ali previse puta su se developeri tako pravdali. Necu da sudim dok ne vidim redovniji gameplay video.

U prvom delu je isto bio choper :D

Nije to nista novo. I da,ovo su slike sa demoa gde su prestavljene te malo vise scriptovane misije. Ponovo imate tonu izbora.

On je tu mogo jednog pandura da sredi promeni odecu i nastavi. Ovaj igrac je ocigledno odlucio sve zivo da pobije :D

Ne znam.. Po mom misljenju kompromisi nikada nisu dobro ispali.
Hitman je sunjalica pre svega i 90% pristupa je bilo orijentisano ka tome, znaci poprilicno uskovido i samim time su uboli u centar.
Ako sada hoce da naprave kompromis i da igra bude i sunjalica i max payne onda ce je razvodniti i bice tresh. Ko sto je Splinter double agent vec bio poceo da smrducka a conviction us*o do kraja.
Glupo mi je ako sada 47 nauci neke kombo kung fu karate princ of persia poteze, a vidim na slikama da se razmahao i nogama i rukama..

Hitman nikad nije bio sunjacina.

Bas suprotno fora je bila u tome sto si im tu ispred nosa a oni ne kapiraju.

Sada,u Absoultionu 47 ce se naci u situacijama gde je prosto nelogicno da smislja strategije i da pokusava sto manju stetu i buku da napravi. 47 je klon koji stvoren za ubijanje tako da znanje borilackih vestina sigurno zna.
Ali nije preterano sad naprimer ces moci da davis rukama umesto zicom ali naravno bice mnogo glasnije itd...

SplinterCell je meni uvek bio odbojan. MetalGearSolid moze da ga pojede ko malo dete. Cetvorka je pa tek umetnicko delo...

Zadrzace sve sto je hitman dosad imao ali ce dodati nove stvari i to je to. No worries...

Izvinite za double post ali niko nije post-ovao :)

Ne pitajte me gde ovo nalazim ! Samo malo gameplay-a ali izgleda neverovatno !

Malo bolji kvalitet...

[YOUTUBE]ZudJagV4xkY[/YOUTUBE]

Iskreno, meni je dovoljno da vidim cover system i da mi poprilično smanji interesovanje za igru.

A sad i ovo - David Bateson and Jesper Kyd dumped from Hitman : Absolution
David Bateson, singer, actor and eponymous voice of Agent 47 for the entire Hitman franchise, has been unceremoniously dumped by IO Interactive. Although it had previously been confirmed that amongst the cast reshuffle, it took a member of Hitmanforum to contact Bateson personally, to find out why. His response was, alarmingly, indicative of the studio dropping the actor quite unceremoniously:

‘The absolute truth is: no one from IO Interactive is answering my calls, e-mails or sms. Feeling very let down at the moment but I haven’t heard personally.’

Considering that Bateson’s voice has been one of the key aspects of the character’s persona, the rough, European rumble that picked 47 out as a cool, calm operator, it does raise questions as to whether Absolution is hoping to shift further from its roots than previously expected.

So..

-No one from the original dev team at all. ( it's most likely K&L team)
-Blood Money director is not even on this game too
-More actiony game
-Agent 47 is Rambo now.
-Not the same voice actor
-Jesper Kyd not doing the soundtrack

*sigh*

Šteta.

Poslednja izmena:
Nema sanse da novi Hitman bude kao stari.COD generacija to ne bi progutala.

Ovo sto su do sada uradili izgleda fenomenalno. Cover sistem je neophodan radi STEALTH elementa u igri, grafika izgleda sjajno, muzika barem iz trailera takodje, samo da ne *******u stvar sa novim razvojnim timom.

Ovo sto su do sada uradili izgleda fenomenalno. Cover sistem je neophodan radi STEALTH elementa u igri, grafika izgleda sjajno, muzika barem iz trailera takodje, samo da ne *******u stvar sa novim razvojnim timom.

Tu si u pravu, igram ovih dana blood money i stvarno bi posao olaksao dobar cover sistem i virkanje iza uglova. Samo da se to ne svede na cover sistem primarno namenjen puskaranju, ali i dalje sam skeptican. :sceptic:

Hitman je hitman, uvek dobar. Nemojte sad da trazite dlaku u jajetu. Eto, ja vam obecavam da ce igra da pokida. :) Samo da bude bar 50 % od starih hitman-a bice super igra.

Zasto upropastise jednu od omiljenih mi fransiza? Kakav je to nacin??? Ne treba mi celavi Max Payne, niti slicne gluposti... I am disappoint...

Nisi jedini gledam bas ovo sad i kao conviction izgleda sve neki rambo fazon nema elegancije snajper dinamit mirno setanje do kola sve neko pretcavanje gomila ljudi sta ti ja znam
Splinter cell a i Max necu ni da komentarisem :(
U svakom slucaju blago onome ko nije razocaran

Nazad
Vrh Dno