Šta je novo?

Hitman 6

Videcemo ali ovako mi je skrsio merak i to mnogo :(

Izmenili? Pa ovo nije agent 47, ovo je neki novi lik, koje s.... od igre. Ne se nose u 3 lepe!!!

Nemoj da ste nubovi. Dovoljno je veran originalu (Hitman Codename 47 iz 2000. godine), a malo liči i na Timothy Olyphanta samo ne bih rekao da je on glumac za Hitmena. U svakom slučaju fino su ga odradili da liči na originalnog, mladog 47icu a da deluje i moderno. Ja sam kao fan serijala od prvog dela do Absolutiona zadovoljan izgledom glavnog lika.

Tek u Blood Money je lik nešto više izmenjen i tu je već mator. Isto je urađeno i sa Maks Pejnom (razlikuje se lik u sva tri dela).

Nema ni v od veran na orginalan lik ali da pocekamo da izadje igra pa videcemo kako izgleda lik bitno nije onaj sto je bio na hitman 2 blood money, contracts и apsolution

Ovo je Agent 47

hitmc_l2.jpg

i ovo je Agent 47

E.jpg

i ovo je Agent 47

hitman012.jpg

i ovo je Agent 47

hitman47_02.jpg

i ovo je Agent 47

HItman-Codename-47-retrospective-11.jpg

a bogami i ovo

Mr-5.jpg

Svaki se razlikuje pomalo. Bitno je da ima barkod na na vratu i da je ćelav. Ljudima nije smetalo što Sam Lake više ne daje lik Maksu Pejnu, a vama smeta nešto drugačiji i mlađi ćelavac. Mislim stvarno...

Ovo je Agent 47

hitmc_l2.jpg

i ovo je Agent 47

E.jpg

i ovo je Agent 47

hitman012.jpg

i ovo je Agent 47

hitman47_02.jpg

i ovo je Agent 47

HItman-Codename-47-retrospective-11.jpg

a bogami i ovo

Mr-5.jpg

Svaki se razlikuje pomalo. Bitno je da ima barkod na na vratu i da je ćelav. Ljudima nije smetalo što Sam Lake više ne daje lik Maksu Pejnu, a vama smeta nešto drugačiji i mlađi ćelavac. Mislim stvarno...
Ovo je losa grafika od 2000 godine tako da ovo odpada od igre :D

Bar kod je skinuo u absolution-u, tako da nema smisla da sad opet ima tetovazu....

Ima smisla jer se radnja odvija pre desavanja iz Silent Assassina (ili bese izmedju SA i Contracts, nisam siguran - ali ima smisla sto opet ima barkod).

In the next game you will experience a globetrotting Agent 47 at the prime of his career – the apex predator stalking his prey across the world, with the support of his long-term handler Diana Burnwood and the whole of the ICA. (https://hitman.com/en-us/news/an-open-letter-to-all-hitman-fans)

Poslednja izmena:
Ima smisla jer se radnja odvija pre desavanja iz Silent Assassina (ili bese izmedju SA i Contracts, nisam siguran - ali ima smisla sto opet ima barkod).

In the next game you will experience a globetrotting Agent 47 at the prime of his career – the apex predator stalking his prey across the world, with the support of his long-term handler Diana Burnwood and the whole of the ICA. (https://hitman.com/en-us/news/an-open-letter-to-all-hitman-fans)

Do jaja... :/

Najavili su mnogo veće lokacije, kaže lik da je ovo mix grafike i efekata iz Absolutiona (naravno nabudženih za next gen) i veličine lokacija sa gomilom NPC-eva iz Blood Money. Rekoše da je 55 NPC-eva bilo max po sceni u prethodnim delovima a da će u novom taj limit biti 300 NPC-eva po sceni. Zbog toga će se igra odvijati na velikim lokacijama i neće biti učitavanja na jednom nivou.

Jos da vrate onaj stari hitman i sve bi bilo ok

Ma ako je gameplay dobar, tj ako ne bude isti kao u Absolution, najmanji problem ce biti drugaciji lik koji je otpozadi isti. :)

A sta nije bilo u redu sa absolution ? Bas je dobra igra

^ E to je odlicno, po meni mnogo bitnije nego sam izgled agenta.

E3 2015: Season Passes Are “Wrong” Says Hitman Dev Io-Interactive

All additional content for the upcoming Hitman game will be released for free, says Io-Interactive. The developer believes that Season Passes and similar approaches to DLC delivery are “wrong”.

"We're not an Early Access game because Early Access games are unfinished by definition - you're part of the development," Seifert told VideoGamer. "Everything we ship on December 8th will be completely finished, it will be a very polished experience. It's also going to be a very big game.”

“There are other products that sell a game for $60 and then try to sell you a Season Pass for another $40 on top, so you spend $100 or $120 for all the stuff that happens later on. We said no, we don't want to do that.

http://www.playstationtrophies.org/...e-“Wrong”-Says-Hitman-Dev-Io-Interactive.html

Ovo zvuci dobro :).

Izasla alfa, skidam da se proba...

Izbacio skidrow alfu, skidam malo da poigram da vidim kakva je.

Radi ocajno, bar kod mene.

Zahteva Xbox dzojstik...

Console port? :d Alpha samo za zagrizene fanove, batalite to. :D

Pa ne očekujete valjda od alphe da radi kako treba... Ova verzija i nije predviđena za javnost.

Ali se igra u javnosti. :)

Ја се искрено надам да нови хитан неће бити много захтевнији од старог, јел се појавио system requirements.

Vrh Dno