Šta je novo?

Hitman 4

Nema je, prvog janura 2006. godine izlazi...

Evo davno prodje 1 Januar,ima li negde Blood money?
Pozdrav ,)

UK Date 2006-03-24
USA Date 2006-05-02

Je'l beshe treba da se igra i film paralelno pojave?Ako se ne varam u filmu ce glumiti Vin Disel i pozajmice glas liku iz igre(kao u Riddick-u)

Vin Diesel? Šteta. Frank Martin (Transporter) bi bio savršen za Hitmana. Čovek je isti hitman. :)

i meni je onm pao na pamet kad sam razmishlao o filmu :) pozdrav

Inache,Frank Martin mu je ime iz filma...
Jason Statham,ljudi,zapamtite,Jason Statham(Snatch,Transporter 1 & 2,Mean Machine,The Italian Job...)
Extra glumac,inache,ali je za Hitmana zaista prefektan..

Da. Samo sto se on zove Jason Statham...
Diesel je debeo za Hitmana. A i nema taj ubilacki pogled i facu kao sto ima Statham. On je bas pravi.

I mogao bi mozda eventualno mogao jos i Willem Dafoe, samo da se osisa na celavo... On je bas zloca. A i dobar je glumac.

Avijon je napisao(la):
Jason Statham,ljudi,zapamtite,Jason Statham(Snatch,Transporter 1 & 2,Mean Machine,The Italian Job...)

Lock Dock and two smoking barells :D

Cellular :D

p.s. Mozda i da Gaj Rici "rezira" igru??? :bottle:

Poslednja izmena:
Majstor^Zivota je napisao(la):
Lock Dock and two smoking barells :D

Cellular :D

p.s. Mozda i da Gaj Rici "rezira" igru??? :bottle:

Lock, Stock ... je ime filma :)

nema veze svi znamo ko je Jason...
Pa ne znam... da vidimo prvo dizelasa pa cemo da kazemo... I ko je rekao da je Vin Diesel debeo... brate... pa on je curica za Jason-a... Mada, ne znam zasto ja jedva cekam da vidim Diesel-a u ulozi Frank-a :) Videcemo :)

A obozavam jason-a, i opse engleske filmove i glumce...

Ja iskreno, nemam preterano lepo misljenje o Diesel-u, no valjda ce dobro odglumiti, sta je tu je... Srecom da ne ocekujem previse od filma, pa ce svaki kvalitet biti prijatno iznenadjenje.

Mr.Dizel je stao iza filma i igre kao producent,tesko da ce vase zelje biti uslisene.Inace Statham je stvarno idealan za tu ulogu,samo sto je u poslednje vreme pravio mnogo glupe filmove:Transporter 2 :S:.Two Smokin Barells je stvarno dobar film(kraj je vrh).On ce verovali ili ne (najverovatnije)glumiti u filmu po igri Dungeon Sidge koji ce rezirati isti onaj baja koji je radio Alone In The Dark -najvecu bedu medju games2movie adaptacijama.

ontopic:Hitman4 je trebao vec da izadje ali se Dizel umesao pri kraju projekta i tada su resli da igru redizajniraju.Pitanje je kako ce sada gospodin47 da izgleda.Verovatno nabildovano i s glasom k'o iz bunara :D

bakster je napisao(la):
ontopic:Hitman4 je trebao vec da izadje ali se Dizel umesao pri kraju projekta i tada su resli da igru redizajniraju.Pitanje je kako ce sada gospodin47 da izgleda.Verovatno nabildovano i s glasom k'o iz bunara :D

Pa ako to urade onda nek im je svaka cast... Bice to dovoljan razlog da se odrenkem igre... a i serijala, koji me je vec sa trojkom pomalo razocarao.

Dizel je producirao igru Riddick i ona je ispala jako dobro.Iskopao je one sjajne Svedjane koji valjda sada rade neki projekat za PS3.Neverovatno da je onako mali razvojni tim uspeo da napravi onako dobru igru.Inace ja verujem da ce igra ispasti bolje nego film.Sigurno da ce se razlikovati od predhodnih delova,ali to ne mora da bude lose.Evo i SC4 ce napraviti zaokret u serijalu i to je dobro,bolje da unose promene u nastavcima nego da ih samo stancuju k'o EA.

Znam za Ridika. Ridik je zaista dobro ispao, ali mi ideja da se galvni lik jednog starog serijala menja i prilagodjava producentovom stilu mi se i ne svidja previse. No videcemo. H4 je svakim danom sve blizi.

Kad Dizel kaze onom barmenu "I nid batrum" :d

Ma igra ce verovatno ispasti dobro,nego me film brine.Ne secam se ni jednog dobrog Dieselovog filma.
E da,Saving private Ryan,poginuo je prvi :D

Cakajte, sta se desilo sa Hitmanom 3? Bio je samo Hitman:contracts, to se ne moze nazvati trecim delom... :(

Ma to je kao treci deo,tako smo ga krstili :D
Nego ima film da se nadje...skida se...

Cekaj,film vec ima da se nadje?!?!
Salis se?

nema bre...

Ima bre :D

Dobro jel izadje vec jednom!?Trebao je da izadje prosle nedelje,jel cuo neko nesto,ne mogu vise da cekam i vrtim 2 i 3 deo!?
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno