Šta je novo?

Hitman 2:Silent Assassin

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
Zanima me da li je neko uspeo da dobije rank "Silent Assassin".Ja se ubih igrajuci i sve sto sam postigao je "Profesional" i "Executor"(nisam siguran koji je visi nivo)?

Poz

cheers

ja sam bio 'silent assasin' par puta, ali to je samo u sluchaju da bukvano ni jedan metak ne opalish...obichno sam 'mass murderer', nemam zivce za shunjanje 😀😀😀

LOL "silent assasin" 😉 ja sam u svakoj bio "psyho..." uglavnom stealth na minimumu skoro a aggressive na MAX 😀 kakvo crno shunjanje 😉

Ja sam igru kupio u proshlu subotu, i potpuno sam odushevljen!! Igra je (posebno komande i animacija) 100x bolja od keca, a konachno su se setili i da ubace 'savegame'

(koji su po mom mishljenju namerno izostavili u prvom delu jer su hteli da pokazu, kao shto im pishe na chestitki u 'extras'-u da 'In real life there are no savegames')

Kada se igrica zapravo pojavila? Ja nisam neshto pratio izlazenje igrica, pa me zanima koliko je stara, chisto iz radoznalosti. A i ako je neko preshao, ako moze da mi kaze koliko ima nivoa (tek sam ubio onog Japanca juniora)

Two thumbs up for Hitman 2 !!

driver je napisao(la):
ja sam bio 'silent assasin' par puta, ali to je samo u sluchaju da bukvano ni jedan metak ne opalish...obichno sam 'mass murderer', nemam zivce za shunjanje 😀😀😀

A jel mogu da ih koljem sa zicom i nozem i da budem "Silent"?
I jel ima ne kraju neki rateing - prosek ratieng-a?

Poz

cheers

driver je napisao(la):

Jel ti radis nesto osim sto se samo igras? Znas kako je rekao onaj fudbaler u Svet-u - najsrecniji sam kad kupam Stefana...

Midgard je napisao(la):
A jel mogu da ih koljem sa zicom i nozem i da budem "Silent"?
I jel ima ne kraju neki rateing - prosek ratieng-a?

Poz

cheers

Mozesh naravno, to je 'nechujno' oruzje 🙂
Na kraju nema nikakav prosek, samo ono odjavna animacija i to kratka..

byMaX je napisao(la):
Jel ti radis nesto osim sto se samo igras? Znas kako je rekao onaj fudbaler u Svet-u - najsrecniji sam kad kupam Stefana...

A kako si ti stekao utisak da se ja samo igram ? 🙂
Ja probam skoro sve igre, ali retko shta predjem, kao sad hitmana...
NFS sam igrao sat-dva i smorio se 🙂
chekam sad pro race driver, jer pre toga nish nema vredno...

E na kom nivou igrate..normal ili ona druga dva sledeca zaboravi ih.
Ja se *****o stavio normal i ovo je smeshno kolko je lako.Nema drazi jer misiju mogu da predjam i za sat al samo da se shunjam a moze da mi pukne film i ko rambo pobijem njih 1xxx i predjem.
Jel to posle biva malo teze il da krecem opet al sa srednjeg nova recimo.Mislio sam da je normal normal a ne easiest.

Nisam uspeo da budem Silent Assasin ali sam bio par puta Ghost

face je napisao(la):
E na kom nivou igrate..normal ili ona druga dva sledeca zaboravi ih.
Ja se *****o stavio normal i ovo je smeshno kolko je lako.Nema drazi jer misiju mogu da predjam i za sat al samo da se shunjam a moze da mi pukne film i ko rambo pobijem njih 1xxx i predjem.
Jel to posle biva malo teze il da krecem opet al sa srednjeg nova recimo.Mislio sam da je normal normal a ne easiest.

Ja igram na normal.Tako sam poceo sa igrom i idem do kraja ali gledam da predjem misiju sa sto manje ubistava.U svakom slucaju mozes da probas pa ces videti da li je teze ili nije.😎
Aj ako probas javi posto mene mrzi da ja probam😛 😀 😀 😀

Poz

cheers

Organic je napisao(la):
prelazi ti to sto pre,pa knjigu u ruke 😉
shala 😀

Mogo bi i ti da se dovatis knjige da...😛
btw cuo sam se sa Milnom!!!😀 😀 😀 :wave;

Poz

cheers

Midgard je napisao(la):
Mogo bi i ti da se dovatis knjige da...😛
btw cuo sam se sa Milnom!!!

Poz

cheers
meni ostala dva josh i cao 😉
ostalo sa zavrsio ove nedelje cheers
znam sve za milna 😉:whip 😎 FX

Organic je napisao(la):
meni ostala dva josh i cao 😉
ostalo sa zavrsio ove nedelje cheers
znam sve za milna 😉:whip 😎 FX

Bravo zmaju...😀

Sta za Milna?

Poz

cheers

Pa ili se javi ili dodji na mirc jedno vece posto te nesto nema...

Koju verziju koristite?

Ja imam neku verziju i puca do Jaj*. Ako nije frks, recite mi samo koju verziju koristite i gde ste je pazarili (bacite je mejl ili PM).

Re: Koju verziju koristite?

Kostamojan je napisao(la):
Ja imam neku verziju i puca do Jaj*. Ako nije frks, recite mi samo koju verziju koristite i gde ste je pazarili (bacite je mejl ili PM).

Imam v1.0,ortak kupio na sajmu(bazaru)...😛

Nazad
Vrh Dno