Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
nabavio sam celerona 900 i ne uspeva da radi sa Abit BE6-II. Ima li neko s ovom plocom update za bios kako bih poterao da radi?? Ne zelim da verujem da ga ploca definitivno ne podrzava??
Znas onu mama se popela na krov... Zalim sto cu te razocarati ali Abit BE6-II podrzava prcesore od 450 do 800 Mhz. Probaj nekako da ga nateras da radi na manje.
A jesi li posetio www.abit.com.tw
tamo ces naci update za tvoj BIOS...
e, sad da li ce ti podrzavati brze procesore od 800Mhz u to necu da ulazim... samo cu ti reci jednu stvar... ja sam mog ABIT-a BF6 updateovao i sad podrzava CPU do 1Ghz... doduse nisam isprobao, ali je recimo remarkiran Celeron @850 na njemu radio...
nazalost sa FSB 133 mi nije hteo raditi PIII@800... mada BIOS podrzava...
e, sad ti probaj pa javi...
I ja imam BE6-II, stavio sam mu poslednji bios i sad kaze da podrzava CPU do 1GHz, ali nisam probao da li stvarno radi. Ako hoces mogu ti poslati bios na mail ili ga skini sa Abitovog sajta.
Javi da li radi.
bio sam na sajtu i kaze mi da moram da skidam tacan BIOS update za svoju ver. abita a ima ih gomila i ispotavilo se da je moja sa oznakom RV, za ciji update ne pise nista da ce raditi na vecim frekvencijama. e totalno se smorih. probacu ga pa sta bude...