Šta je novo?

History i Firefox !????!!!

maredvl

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2005
Poena
309
Interesuje me kako da osposobim da mi history radi u Firefoxu ... skinuo sam novu verziju 1.5 nadajuci se da ce u novoj verziji proraditi history ...

Problem je tacnije u tome sto ne izbacuje skoro ni jednu stranicu kada sam offline... ZASTO>?

Najverovatnije je problem u tome što ti prvo prikaže grešku da ne može da otvori stranu, pa tek onda prebaciš u "Work Offline" mod. Uvek pre nego što pokušaš da učitaš nešto iz cache-a štikliraj "Work Offline".

Zato sto Firefox suck kada je u pitanju offline rad i to big time!!!

@Mare
Ne bih se baš složio, meni je skoro uvek radio bez problema, čak sam imao više problema sa Operinim offline radom.

Mare je napisao(la):
Zato sto Firefox suck kada je u pitanju offline rad i to big time!!!
Slažem se. Čest bug je i kada sam ovde na forumu... Recimo pročitam sve u sobi "Operativni sistemi" i onda kliknem "Benchmark Forum" a Firefox i dalje bolduje "Operativni sistemi" kao da to nisam pročitao.

P.S. Vodio sam računa da u tom trenutku slučajno neko ne postuje kada Firefox bolduje!

Da shvatio sam i probao ... ali opet neke stranice nece da ucitava!!!

a kako ja da ga nateram da pri startovanju direktno ujde u offline ???

kole89 je napisao(la):
@Mare
Ne bih se baš složio, meni je skoro uvek radio bez problema, čak sam imao više problema sa Operinim offline radom.
E pa Kole i ja moram da se složim sa Mare-tom. Meni je smor da se stalno prebacujem u offline mod, moraš da priznaš da je to stvarno veliki nedostatak (možda baš i ne toliko veliki :) ) FF. A Operu nije niko ni pomenuo tako da to ne treba ni komentarisati.

Meni ne pravi probleme. A jel svi imate 1.5?

Sale KG je napisao(la):
Meni je smor da se stalno prebacujem u offline mod, moraš da priznaš da je to stvarno veliki nedostatak .
Pa zasto? Ima mala extenzijica WorkOffline kao kod Mozille,pa ne moras stalno da ides File--> WorkOffline .
Treba da radi i na 1.5

Ja sto vise koristim FF to mi je jasnije da je program namenjen cable/broadband korisnicima po svemu... nazalost u istu grupu spada i IE6 i Opera, eh gde je staro vreme IE4 (valjda i 5) otvoris histrory od pre 90 dana a sve i dalje u kesu... a radi na 16 Mb rama ko podmazano... to su bili brauzeri... :)

tootooban je napisao(la):
Pa zasto? Ima mala extenzijica WorkOffline kao kod Mozille,pa ne moras stalno da ides File--> WorkOffline .
Treba da radi i na 1.5
Eto, za to nism ni znao. A FF 1.5 još nisam detaljno isprobao. Pogledaću kako se on ponaša. Ono je bila više konstatacija nego kritika.

Meni to u FF nikada nije radilo... cemu to sluzi a uz to i ne radi :D U operi funka sasvim ok, IE je po tom pitanju jos uvek ^.

Evo probao sam WorkOffline 0.5.3 ... koji uzgred ne radi na 1.5, radi sa 1.0.7 ... hvala, mozda ce i pomoci... vreme ce pokazati :)
Odlucio sam ... ipak se vracam na 1.0.7 ... mnogo extenzija ne radi na 1.5 ...

Preshaltaj se u temu o FF 1.5 pa ces videti da sve rade ;-)

Nazalost ne funkcionise Switch Proxy, uz pomoc night testera ili Mtechl Local instal koji u novoj verziji ima opciju za divlju instalaciju. Ali avaj, kada hocu da ukucam proxy i pritisnem add, bum- error poruka! A nema nove verzije ovog plugina!

Ok, sad cu da vidim xzyproxy!

Edit: Hvala DartZool, radi odlicno!!!

P.S. History i u ovoj verziji radi ocajno!!! Opet trazi da se konektujem... Grrrr!

Poslednja izmena:
Vrh Dno