Šta je novo?

Kućna multimedija HISENSE U7 KQ vs TCL C745

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Monti Brogan

Zapažen
Učlanjen(a)
17.03.2024
Poena
1
Pozdrav ljudi, resio sam da kupim novi TV... Maksimalni budzet je 800 evra jer mi nad toga nije potrebno, na kraju je izbor pao izmedju ova dva televizora, cena im je skoro ista...

Koji bi bio vas izbor i sta bi ste vi uzeli?

Nisi rekao koja dijagonala, ali i ja merkam trenutno nešto u tom cenovnom rangu i TCL C805 mi je prvi pik.

Da. Jedino U7KQ još ostaje kao druga opcija. Meni je inače pandrknuo 55U8GQ koji je sto se tiče izrade bio dosta dobar, posebno mi se dopao prilično dobar zvuk. IPS panel mi je donekle i odgovarao jer je bio u dnevnoj sobi, pa se gledao sa svih strana. Da je bar malo ranije pandrknuo, verovatno bhi uzeo U8HQ, ovako mi izbor pao na ta dva i nekako mi je bliži U7KQ jer po specifikaciji ima nešto bolje zvučnike od C805...
Jedino što sam ja odlučio da gađam 65" a u toj veličini nešto nema U7KQ u prodaji...

TCL 55C805 je bolji izbor od C745
Znam, nazalost nije dostupan kod mene. Hvala ipak na odgovoru :)
Da. Jedino U7KQ još ostaje kao druga opcija. Meni je inače pandrknuo 55U8GQ koji je sto se tiče izrade bio dosta dobar, posebno mi se dopao prilično dobar zvuk. IPS panel mi je donekle i odgovarao jer je bio u dnevnoj sobi, pa se gledao sa svih strana. Da je bar malo ranije pandrknuo, verovatno bhi uzeo U8HQ, ovako mi izbor pao na ta dva i nekako mi je bliži U7KQ jer po specifikaciji ima nešto bolje zvučnike od C805...
Jedino što sam ja odlučio da gađam 65" a u toj veličini nešto nema U7KQ u prodaji...
Kao sto sam rekao nazalost C805 nije dostupan u ponudi... Koji bi bio tvoj finalni izbor izmedju ova dva televizora koja sam naveo u naslovu? Ja vucem vise prema TLC-u, on je nekako moj favorit... Ti bi uzeo Hisense?

Pa ukoliko nemaš C805 u ponudi, a imaš U7KQ, onda uzmi njega.

Jedino ako ti ne smeta VIDAA OS zbog pojedinih aplikacija...

Vrh Dno