Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Skontao sam na sta mislite za sivu travu. Pa to ova trava na World Cup u USA je ******. Engleska trava ubija zeleno

Meni je trava zelena na WC26 kad sam stavio na standard i malo podesio boje, na Filmmaker je užasna, skoro siva

Ne kapiram za šta služi taj filmmaker i ko ga koristi jer je saturacija - 50 na tom modu

filmmaker je za filmove, ne za sport, pogotovo ne za uživo prenos

Kod mene FOX One nema HDR, ide u 4K. Peacock je 4K Dolby Vision / Atmos. Apple TV i LG G5.
Izvinjavam se, tek sada video koja je tema, prebacio sam se da je oko FWC...

Poslednja izmena:
Evo pojavio se novi u7se u radnjama oko 110 000 za 75 inca, kaze ai da ima malo vise dimming zona od u7q sa 260 na 320 i naravno bolji procesor, nadam se da ce biti na testu na benchmarku i nadam se ova 75 verzija.

Na Premijer Ligi je trava zelena na Areni Premijum na Filmmaker-u. Pratim samo to prvenstvo a na Engleska-Hrvatska je bila ****** trava i slika dosta losa kod mene na Sat traktu. Znaci ove slike na WC nemaju veze sa kvalitetom prenosa sa Premijer-a. A video materijal jedino Filmmaker mi stvara ugodjaj.🙂

Trava na stadionima je bleda u Americi. Zašto pokušavaš da je na silu učiniš zelenijom? To i da uspeš ne bi odgovaralo stvarnosti.

Nazad
Vrh Dno