Šta je novo?

Kućna multimedija Hisense H65U8B ili Hisense H65U8QF

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

System_Error

Cenjen
Učlanjen(a)
21.08.2012
Poena
151
Dvoumim se između ova 2 televizora. Odgledao sam gomilu review-ova i testova, i ništa nisam zaključio.

Prvi je 107000din, a drugi 139000. Da li je razlika vredna tih 32000din?

QF ima Quantum Dot, bolje uglove gledanja, noviju verziju (podržava EON) OS-a i još nešto, ne mogu da se setim šta

QF je bolji od B. nemam odgovor na to pitanje mada me ne bi čudilo da je cena B-a u stvari cena sa popustom

od 1. maja kreće akcija 7 godina garancije. u Hisense temi je jedan član izneo utiske o B i QF, tj. zamenio je B sa QF i oduševljen je

QF ima Quantum Dot, bolje uglove gledanja, noviju verziju (podržava EON) OS-a i još nešto, ne mogu da se setim šta

od 1. maja kreće akcija 7 godina garancije. u Hisense temi je jedan član izneo utiske o B i QF, tj. zamenio je B sa QF i oduševljen je
7 godina? To je baš retkost za televizore. Onda svakako čekam još par dana pre kupovine. A potražiću i tu diskusiju. Hvala.

I ja sam prešao sa B na QF. I nisam se pokajao nijednu milisekundu.
Velika su poboljšanja, e sad da li je vredno 30000 zavisi od toga kako ti kvantifikuješ svoje prioritete. Nor. meni bi bilje osvetljenje, integrisan eon, mnogostrujo bolji prikaz tamnih i crnih scena, bolji softver svakako značili 30k.

ne važi više ta cena za korisnike određenog provajdera a koji je najveći takmac državnom

Nazad
Vrh Dno