Šta je novo?

Hisense Fresh master klima

Kupio sam klimu Hisense Fresh master pre desetak dana, ugradio je ovlašteni servis i ona radi dobro ali NE MOGU DA SPOJIM NA WIFI _ na aplikaciji HismartLife mi kaže POVEZANO BEZ INTERNETA. - kada se pojavi u wifi mrežama klima i kada je pritisnem ne traži mi pasword već kaže povezuje se a na kraju kaže ovo napred navedeno povezano bez interneta - a internet naravno da ima i ostali uređaji povezani na wifi rade bez problema.
Molim da mi neko objasni CEO postupak povezivanja klime na wifi i sa aplikacijom HismartLife i šta znači da je povezana ali bez interneta.

Sama aplikacija te vodi i povezuje sa uredjajem.
Obrisi taj uredjaj ili sve podatke u aplikaciji pa probaj ponovo. Mozes deinstalirati i ponovo instalirati Hismart Life. Kad dodjes do wi fi, mora biti odabir mreze i password.

Odaberem mrežu od klime ali mi ne traži pasword već kaže povezujem se a onda na kraju kaže " POVEZANO BEZ INTERNETA" tako i u HISMART LIFE i CONNECT LIFE -...
Dakle, kada mi izbaci mrežu klime i kada je pritisnem NE TRAŽI MI PASWORD? povezivanje

Sad sam pokušao na drugom telefonu da odradim, jednostavno ne ide, ne znam sta se dešava.
1669716664840.png
Neće da mi ovaj korak prođe ispravno. Sad ne znam, da li neće jer već imam povezano na drugom telefonu(opet mislim da ne bi trebalo da smeta).

U tom slucaju mislim da se mora "serovati" tj podjeliti klima sa jednog telefona gdje je vec dodana na drugi. obicno se posalje potivnica na mail ili tako nesto

U tom slucaju mislim da se mora "serovati" tj podjeliti klima sa jednog telefona gdje je vec dodana na drugi. obicno se posalje potivnica na mail ili tako nesto
U pravu si, kad dodjem do svoje mreže dalje mi nudi samo da je djelim.

Da li ova klima ima opciju horizontalnog podesavanja krilca?

Kupio sam klimu Hisense Fresh master pre desetak dana, ugradio je ovlašteni servis i ona radi dobro ali NE MOGU DA SPOJIM NA WIFI _ na aplikaciji HismartLife mi kaže POVEZANO BEZ INTERNETA. - kada se pojavi u wifi mrežama klima i kada je pritisnem ne traži mi pasword već kaže povezuje se a na kraju kaže ovo napred navedeno povezano bez interneta - a internet naravno da ima i ostali uređaji povezani na wifi rade bez problema.
Molim da mi neko objasni CEO postupak povezivanja klime na wifi i sa aplikacijom HismartLife i šta znači da je povezana ali bez interneta.
Pozdrav druze, planiram da uzmem i ja 12-cu. Reci mi molim te kako ti se pokazala tokom zime? Jel tiha? Kakvi su generalno utisci, jel si zadovoljan?

Nazad
Vrh Dno