Koliko je u našim velikim radnjama. Nisam imao nikakav popust.Koliko si platio klimu.
BCgroup, imaš opciju "cena ne odgovara" upišite neku vašu cenu koliko mislite da platite ali nemojte preterivati. Tako sam i ja pa sam dobio za 4000 manju cenu. Što se tiče grejanja da odgovorim @niki999, nisam je mnogo koristio za grejanje ali i ono malo u prelaznom periodu je stvarno odlično odradila posao. U tom modu je malo glasnija što je i razumljivo. A što se tiče opcija mislim da nije problem. Čak i slikovno je vrlo lepo opisano. Ne mogu da okačim uputstvo za daljinski jer pdf fajl dosta veliki. Evo linka odakle možete preuzeti. Ako nešto treba pitajte slobodno.Koliko si platio klimu.
Naravno, ja najvise tu opciju i koristim. Prvo ako je sada ukljucujem temperatura je postavljena na recimo 25* i kada rashladi prostoriju prebacim na Al. Tada ona odrzava na 25 s tim da mozete dodati + - 3* . Ako vam je toplo oduzmete do -3 sto u prevodu znaci 22* i obrnutoImam ja uputstvo ali evo jednog pitanja kako radi AI da li može da se nešto podesi osim +-3 stepena.
Ovde imate neka mala pojašnjenja o njenom radu![]()
Novi modeli Hisense inverter klima uređaja: Vrhunska tehnologija po odličnim cenama | PC Press
Kompanija Hisense, proizvođač elektronike i bele tehnike iz Kine već dugi niz godina uspešno opravdava svoje pristupačne cene na tržištu odličnim kvalitetom i inovativnim pristupom problemima sa kojima se svakodnevno susrećemo. Imajući u vidu potrebe svojih dosadašnjih i budućih potrošača...pcpress.rs
Reseno 😄Pozdrav 👋 jel moze neko da objasni kako se povezuje sa aplikaciom ? probao sam pratio korake i ne znam nece i nece...
Cao, interesuje me gde idu ovi filteri, nisam video da se igde pominju u opisu proizvoda, ne dobijaju se uz klimu?Stigli filteri za klimu. Izuzetno povoljna cena tako da sam uzeo rezervu po dva komada. Ako nekoga interesuje cena i gde ih mogu poručiti neka pišu na PP. Ne znam da li odgovaraju ugljeni i 4u1 za Hinano energi pro (dimenzije su 225*50)
Temperaturni opseg pri hlađenju | Od -15°C do +43°C |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari