pa 18ka je jaca, daje 5.6kw na grijanju dok 12ka daje 4.2. Moze biti jedino "lose" ako se nalazi u maloj prostoriji pa da je prejaka za nju pa da se cesto pali i gasiPa ne razumem se baš u klime jel može to tako da funkcioniše i koje su prednosti a koje mane ako može
Ma iste pare 69k...😂
Sad kako koristim grejanje par dana isti zvuk se javlja, posebno kada nisko modulira. Cak se skroz tiho cuje i u sobi taj zvuk, pa ume da iritira nekad. Jel moze neko jos da potvrdi da li je ovo normalno ponasanje vanjske jedinice?I mene isto ovo zanima. Neki su rekli da je to normalno zato jer gas prolazi kroz cevi sto je ok, ali to cviljenje mozda nije normalno.
Ovo se i meni desilo par puta, ali je uvek kada klima radi u odredjenim situacijama, modulacija ili slicno, mislim da se to desava kada je zadata temperatura na 24c, ma da cisto sumnjam da to ima neke velike veze, vise mislim da je u odredjeni ritam kada udje dok modulira. I da ponovim, nekada dok modulira se cuje, nekada ne. Vremenom cu prikupljati informacije kako se ponasa i u kada se to tacno desava i samim tim cu moci da lakse utvrdim do cega mozda moze da bude. Inace vecinom vremena je ok i ne cvili.
Ako je neko vise upoznat sa tim neka napise.
Normalno je. Isto se cuje kod jos 2 poznanika sto imaju identicnu klimu (isao sam bas to da uporedim) a kod komsije se isto to cuje samo jos glasnije na midea klimiSad kako koristim grejanje par dana isti zvuk se javlja, posebno kada nisko modulira. Cak se skroz tiho cuje i u sobi taj zvuk, pa ume da iritira nekad. Jel moze neko jos da potvrdi da li je ovo normalno ponasanje vanjske jedinice?
Inace klima radi super, zacas ugreje prostoriju i odrzava temperaturu. Sve je super osim tog sporadicnog “cviljenja” vanjske jedinice.
Potrosnja na 22C zadate temp - manual mode (vanjska trenutno 9C)
Pogledajte prilog 409491
@LukasP proverim to za krilca pa javim
Kad ugasio ifeel prestao da duva vrelo hvala punoukljuci obicni rezim grijanja, fan na auto ako je vec tako toplo, iskljuci ifeel.
Ako nastavi tako blesaviti iskljuci je iz struje na 15tak minuta i iz daljinskog izvadi baterije i sa tako izvadjenim baterijama stisci bilo koje dugmice 10tak sekundi pa sve vrati (tako se resetuje)
Testirao danas, po mom osecaju deluje da je intezitet isti kao i kada su krilca usmerena pravo. Probao 3 polozaja - levo, pravo, desno (fan max).Da li je neko primjetio da ova klima slabije puse kada se podese krilca u lijevu ili desnu stranu u odnosu kada je podesena da puse pravo (centar) ili se meni samo cini ? (ali meni se bas cini da je tako) ?
Ako ima neko zivaca da isproba pa da mi javi
Super, hvala!Normalno je. Isto se cuje kod jos 2 poznanika sto imaju identicnu klimu (isao sam bas to da uporedim) a kod komsije se isto to cuje samo jos glasnije na midea klimi
dobra cijena. Kod nas u biH je nema ispod 600 a ide cak do 700eIma je na bazzar sajtu na akciji i bas razmisljam da je porucim, akcija traje jos 2 dana cena 58000 sto izgleda dosta povoljno
Samo da ima reg firmu i pecat.Kod nas je uglavnom oko 75-79000 redovna cena, renovirao sam deo kuće i sad ne bih da ubacujem pec na drva, bas sam se zagrejao za klimu ali kod mene u okolini niko se ne greje na klimu pa nemam gde vidim kakvo je grejanje.
Sto se tice montaze da li mora neki ovlasceni servis da montira klimu da bi se garancija ostvarila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari