Šta je novo?

HIS Radeon 9200 pomoc oko OC

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Nakon citanja Maxovog testa, znam sta mi je ciniti - potreban mi je otkljucan BIOS... Kako nazalost koristim "free" vreme, ne mogu da lutam po netu.

Hajde ako neko ima otkljucan BIOS i nije mu tesko, neka ga posalje na
[email protected]
zajedno sa nekim taze flasherom?

Hvala... cheers

Auh... Pa zar niko nema zakljucan R9200?
Celo jutro tragam za resenjem, al nista... Hajde bar neki link... ?

Stvarnao Max, bolje ovde daj neki "hint" nego da ti svi spamujemo mail :mrgreen:

Ma ja sam to nasao kada sam testirao karticu... uputstvo i sve... Iskreno, nije me zanimalo da fleshujem karticu koju moram da vracam pa nisam PROBAO to, ali jesam sa xy 9500Pro kartica, postupak je slican, samo treba naci prokleti tred na rage3d forumu... ;)

byMaX je napisao(la):
Ma ja sam to nasao kada sam testirao karticu... uputstvo i sve... Iskreno, nije me zanimalo da fleshujem karticu koju moram da vracam pa nisam PROBAO to, ali jesam sa xy 9500Pro kartica, postupak je slican, samo treba naci prokleti tred na rage3d forumu... ;)

Pa ja ga trazim vec nekoliko dana i nista - sve sam izlistao od prve do 6 strane OC i R9200 foruma :(

Okacio sam taze thread takodje, al nista zasad...
Grehota da Hynixova 3.6s memorija propada na lousy 200 MHz, kada je deklarisana na 275Mhz! :beat:

Vlasnik iste karte...sve u svemu, nisam ni ja nasao BIOS. Kao da nikoga ne zanima da se ova karta o/c...

nesharm je napisao(la):
Vlasnik iste karte...sve u svemu, nisam ni ja nasao BIOS. Kao da nikoga ne zanima da se ova karta o/c...
A sto je najgore - osecam da moze da ide i na 300/300; mozda i vise... :?

Hajde Max potrudi se; castim pivom! cheers

Darko je napisao(la):
...

Evo, uradicu to kod neshe, licno, a onda cemo postaviti bios ovde... ali ne odgovaram za posledice...

Ma, editovacu ga... I vi se ponasate kao deca :)

Ajd kad zavrshite sve, javite i kachite negde taj BIOS (naravno ako sve radi :mrgreen:)

byMaX je napisao(la):
Ma, editovacu ga... I vi se ponasate kao deca :)

Ako ukakis nesto, ti objasnjavaj Bojanu sta si uradio sa kartom!

ma imamo onaj Matrox, opusti se... radio sam ja to na karticama od 400e, pa sam preziveo :)

byMaX je napisao(la):
ma imamo onaj Matrox, opusti se... radio sam ja to na karticama od 400e, pa sam preziveo :)

Hajde Max; cekamo... ;)
A ako zatreba PCI kartica za resurection samo se javi (tj. ako taj matrox vrisne po Marfijevom zakonu) :mrgreen:

Darko je napisao(la):
...

Ma kakvih 300!!!

byMaX je napisao(la):

Zamisli prodao sam ga Vocku za par flajki apatinskog piva :pP, znaci treba ce nam PCI karta :).

Jel imate vi to u planu ove godine :mrgreen:
Chisto me interesuje (al bez zurbe da nas nesharm sve ovde ne bi proklinjao :))

nesharm je prso sa ispitima danas i sutra (odbrana)...

Za vas ne znam, al ja se kao snasao - maksimum koji sam izvukao je bio razocaravajucih 261/243, sa sve dodatnim hladjenjem jezgra :(

Skor je u marku 2.1k iznosio ukupno 8282 (sa 7500 po defaultu). Bedak.

Sve preko tih OC vrednosti je proizvodilo plavo-zelene pahuljice svuda po ekranu ali samo kada se koristi Pixel Shader (Nature test); tj. test zavrsava i na 270+/270, i grafika je OK tokom svih ostalih testova. Gadan bedak.

A sto se tice resenja OC problema - skinite Radlinker i promenite Unit Increment na (ili vise od) 3... Kacim i shot...

Evo i shota

Vrh Dno