Šta je novo?

HIS Ati radeon 9600XT 256mb

Freedoom

Slavan
Učlanjen(a)
25.02.2009
Poena
304
Pozdrav,zanima me kakva je ova graficka,koliko je jaca od radeona 9200SE,i da li moze da podrzi novije igrice???Pozdrav!

Dosta je jaca, ali za nove igre je prakticno useless.

Pozdrav,zanima me kakva je ova graficka,koliko je jaca od radeona 9200SE,i da li moze da podrzi novije igrice???Pozdrav!

Vise nego duplo brzi procesor i memorija i naravno duplo sira magistrala. Ali tesko da ces se naigrati sa 9600XT. Ta graficka je bila extra 2003 vec je 2004 postala prosek, danas je za muzej.

A i pripada generaciji koja je bila malo problematicnija sa drajverima, tek posle je doslo sve na svoje mesto. Moj drug je i dalje ima, stalno igra igre, i znam da ima 3 ili 4 verzije drajvera da bi mu sve radile(5.11, 8.2 i jos neke). Kaze da su se 5.11 najbolje pokazali, tj da najvise igara radi bez problema sa njima. Znam da mu nba 07 ne radi sa njima, pa cesto zonglira drajvere, brise jedne, stavlja druge :) pozdrav

To je kao sto su rekli duplo brza kartica, terace Call of duty 2, FEAR, DOOM 3, cak i Oblivion i slicne igre, ali od najnovijih naslova mrka kapa... Ja sam imao obicnu 9600 i nisam imao problema sa drajverima...
Ako imas mogucnost ili ponudu najbolje je da uzmes nvidiu 7600...

pa ako nema kinte za prelazak na novu platformu ovo mu je svakako dobro resenje, taman ce lepo moci da odigra neke od starih igrica. Inace moze da se dogovdi ako ima neko bas staro napajanje da mu ne bude dovoljno posto 9600xt nije mali potrosac (u tom rangu kartica)

Ja inace izmedju ostalog imam i komp sa 9600pro i nikad nisam imao problema sa drajverima mada su se dogadjali problemi tipa kad instaliram neku verziju drajvera slika skroz pobrljavi

Ljudi,uzeo sam MSI NX7600GS.Ima 265mb,na agp.E sam sam se malo razocarao,jer mi je WoW poceo nekad da secka.Procesor mi je celeron na 2.8ghz a soc 478,da li je to zbog njega???A napajanje 350w....Ili je grafika slaba?

Mozda je zbog ram memorije, ili lag-a na netu.... I nadam se da tih 350w nisu kineskih, ako jesu otvori se za neko novo napajanje...makar bluebery od 450-500w..

Ne verujem da je slaba graficka...ocisti stare catalyst drajvere, u najgorem slucaju probaj reinstall sistema.Probaj i druge verzije drajvera

kupi nov komp taj celeron je usko grlo ma kod racunara od 10 godina ( imam istih problema ) shta got da promenish odmah ce ti iskochiti sledeca stavka za promenu. A ti lepo zavrni kais pa kad dodjes do soma eura u radnju i kupuj.

Prijatelju moj , celeron je celeron, vidi koji jos procesor podrzava ta tvoja ploca pa se malo obnovi :)

Dalje od P4 nece da ide, tako da jednio ako nadje neki za 10-15e to mu se isplati...

Vrh Dno