Šta je novo?

Hiiitnooo!

• Začetnik teme Začetnik teme proki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Odjednom vise nemam jednu od ukupno 2 particije (normalno D particiju),komp.i dalje normalno radi sa svim programima i igricama koje su bile na C particiji, ali od D ni traga.A mozete misliti juce sam ga nadogradio 9800 pro i dwd nec 4550. i sve je do danas u podne radilo OK.
Pomagajte.
:wall:

Kako nema? Ne vidi se u My Computer-u, ili kada pokusas da joj pristupis, prijavljuje da "drive is not formated"?

Poslednja izmena:
Ako je winXP, pogledaj prvo u administrative tools - disk management, da li ga vidi, a ako ga nema, probaj sa "hirens boot cd"-om, imas na njemu active partition recovery, i jos nekoliko programcica za recovery, sto samih podataka, sto particija...

Koji file system je na C, koji na D? Jeli mozda bilo problema sa strujom, da li si ga resetovao?

resetovao sam ga, ali ne vidi se ni iz jednog programa pa ni iz comand promta, dajte ljudi neku adresu da recaverujem ovaj u*rani komp inace ime mu je zlocha!

idi u control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management i vidi sta tamo pise? Da li vidi lepo particiju, ali joj nije dodeljen drive letter ili pise unallocated space ili sta? Ako je unallocated, skini GetDataBack za tip particije koji imas (ntfs ili fat), pomocu njega ces moci da povratis podatke, ali ce ti trebati drugi hdd da ih iskopiras na njega, ako nemas dovoljno prostora na c particiji.

Evo slike

Ako sam uspeo ovako mi prikazuje u managementu

Prilozi

• ovako.webp
    ovako.webp
    43.3 KB · Pregleda: 98
Izbrisana particija?! Probaj sa tim GetDataBack, mada to nikada nisam koristio? Po svemu sudeci trebace ti NTFS verzija?!

edit
Mislim da bi mozda neki od "jacih" alata, tipa "Partition Magic", mozda imao nesto za povracaj partcije, ali nisam siguran... Znam samo da "Partition Magic" ima neki svoj explorer za pregledanje "sirovih" podataka na disku (sto verovatno i GetDataBack radi)...

Poslednja izmena:
Pa ako ti je stvarno stalo do podataka, prvo nemoj formatirati taj deo, posto je particija izbrisana. Mozes probati sa tim programima, ja sam ih probao ali ne mogu da kazem da sam zadovoljan. Javi se nekom ko to moze da ti sredi, ako su ti podaci vazni.

probaj sa nekim partition recovery programom ....

ili se javi na pm za pomoc

Resio sam sa GetDataBack FAT.Hvala svima od srca

Nazad
Vrh Dno