Šta je novo?

Highguard

Kakashi

Čuven
Učlanjen(a)
05.05.2005
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D
Matična ploča
ASUS ROG STRIX X870E GAMING
RAM
KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR5 6000MHz
GPU
ROG Astral GeForce RTX™ 5080
Storage
Samsung 9100 PRO 2TB, 2x SAMSUNG 2TB 990 EVO Plus
Zvuk
ADAM Audio D3V
PSU
Corsair RMe Series RM1000e
Kućište
Corsair Frame 4000D Black
Monitor
ROG Strix OLED XG27UCDMG
Miš & tastatura
Logitech G502X Plus, Keychron K4
Laptop
MacBook Pro
Tablet
iPad Pro M4
Mobilni telefon
iPhone 17 Pro
Pametni uređaji
Apple Watch Series 10
Pristup internetu
  1. Optički internet

Plus ima i onaj kernal level (secure boot i TPM) anti cheat, i treba da propadne!

Rekao bih da su prvi dan igrali svi samo da probaju jer je Free to play, i streameri koji su malo manje kritikovali igru nego kad je najavljena na Game Awards. Na steamu je prvi dan imala overwhelmingly negative reviews a vidim i da je metacritic poceo da izbacuje ocene, ni tamo nije nista bolje, Overwhelming Dislike.

cim je dunkey napravio klip znaci da je kvalitetna igra!

Ne razumem zasto toliko pljuju igru koja je besplatna. Instaliras i probas ne svidja ti se izbrises "life goes on". Razumem kada neko reklamira igru kao nesto sto se nije pojavilo 10 godina, ili se hvali kako je stigao do milijardu $ podrske i posle 14 godina igra jos nije ni priblizno spremna za izlazak.

@STORM

Igru su najavili kao najbolji FPS godine na Game Awards. Zato je i na meti opravdane kritike.

Za mene je ovo najbrže izbrisana igra ikada.
Dao sam joj realnu šansu, ali baš nije išlo, teško smeće od igre.

Iskeširali su levo i desno za hype, platili nekoliko streamera poput shrouda da igraju par sati i kao 750k gledalaca na twitch, a ono svi došli da vide na šta liči par sati.
Čim je isteklo vreme koje su platili, niko živ više nije upalio igru.

giphy.gif

Jeste,i mora tako da bude.Jer se fale na sva usta,isto ko i ovi,nikad vidjeno,inovativno itd itd

Na kraju trebaće im godine da se operu,da budu kredibilni 😛

Nazad
Vrh Dno