lucky2001 je napisao(la):Samo da te obavestim mb u Srbiji su jako skupi ,nije ni priblizno cenama u USA.
lucky2001 je napisao(la):Prvi gigabajt je po 5din Mb a svaki sledeci po 3.2din mb.
Miroslav je napisao(la):guru, cena jeste malo vece, ali ne znam ko ima bolji link ovde da se to brzo obavi...
ja imam samo 128k upload, ako coveku odgovara za manje pare jedno 2-3 dana da se to radi, nek se javi na private![]()
petri je napisao(la):Nek posalje covek meni lepo CD postom (ako mu se isplati), ja cu da uploadujem sve gde treba za dz
a da... samo da nije neka piraterija u pitanju :mrgreen:
ivo.r je napisao(la):...
Dok tebi tamo stigne CD, može da ga aplouduje i modemom na 2400 :d
lucky2001 je napisao(la):A koliko ja znam da je to najpovoljnija cena ,veza je 2,8mbit , kod YUBC-a je 3x skuplje a kod Euneta o tome necu ni da razmisljam.
Ja ga i ne koristim nesto za skidanje prvenstveno za upload.
lucky2001 je napisao(la):Pa cak je i Beotel bio jeftiniji sa 10000 dinara po gigabajtu
[SER]ChatNick je napisao(la):...
a kada uzmes flat 1M, teoretski kroz njega provuces nekih 310G ili realno 60% iskoristenja sto dodje oko oko 180G mesecno pa kada podelis to sa cenom i sracunas, MB ti moze doci i ispod 0,40 dinNo .... dobro....
![]()
mikis je napisao(la):...
Nije mi jasno zašto provajderi kriju cene poprečnih veza k'o zmija noge, pogotovu ako su već tako "povoljne".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari