Šta je novo?

High Cpu Usage

Invader

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam jedan velki problem,kad ukljucim racunar zauzetost cpu je 100% a to pravi explorer.exe, system idle process je na 0%.Kad se konektujem na iternet sve se vrati na staro isto se desava kad udjem u neku igru.Pre neki dan sam imao crva Sasser-a i skinuo sam ga tako da nemam pojma o cemu se radi?!? Da li neko zna u cemu je rec??????

Invader je napisao(la):
Imam jedan velki problem,kad ukljucim racunar zauzetost cpu je 100% a to pravi explorer.exe, system idle process je na 0%.Kad se konektujem na iternet sve se vrati na staro isto se desava kad udjem u neku igru.Pre neki dan sam imao crva Sasser-a i skinuo sam ga tako da nemam pojma o cemu se radi?!? Da li neko zna u cemu je rec??????

Isto mi se desilo pre 20 dana, to je neko ****** koje koristi rupu koju saser pravi...

Nadji C:\WINDOWS\SYSTEM32\ftpupd.exe velicina je nesto malo preko 9 kb (9433 bajta ili tako nesto) i pored njega bice jos jedan ili vise identicnih exe fajlova (mislim na velicinu i istog datuma samo sto ce biti razlicita imena) i njih sve pobrisi... Ja sam ovo uradio u safe modu, upalio komp i posle toga vise nije bilo 100% usage... Naravno, podrazumeva se da se stavi onaj fix za sasera...

I da jos kazem, najnoviji stinger nije nista nasao u ovom fajlu i jos par programa sam probao i nista... Cista nebuloza...

Evo upravo gledam te fajlove,nasao sam taj ftpupd.exe(11.1kb) i pored njega sam nasao duge exe fajlove tipa tjkylj.exe,gtgxlh.exe itd izvalio sam ih tako sto sam stavio "arange icons by modified" i nasao sam dva datuma jedan je 8 a drugi je 9 jul ove godine sa tim glupavim imenima ali imaju jos nesto zajednicko.Kad stavim properties na neki exe fajl u sistemu imaju dodatak version na kome pise microsoft a na ovim uvrnutim ne pise 🙂)))) Hvala na pomoci

Nazad
Vrh Dno