Šta je novo?

HiFiles forum pristrasan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gvlada

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2006
Poena
605
Zelim izneti svoj revolt zbog bana koji sam dobio na HiFiles forumu usled konstantnog proizvanja clana accuphase (Miroslava) kako preprodaje uredjaje bez racuna. Kao upozorili me da ga ne vredjam kao licnost ali prigovor na uredjaje ili prodaju nema veze sa upozorenjem da bi kasnije ipak upotrebili ban. Najgore je sto je jos jedan privilegovnaiji clan ostao nekaznjen a radio je isto. HiFiles se dokazao kao pristrasni forum koji vise gleda svoje interese a nije objektivan o stanju na HiFi trzistu. Odavno kruze prigovori da su testovi namesteni, da nijedan uredjaj nije los a kao mana se navode lose bateriju u daljinskom, sto je samo usled toga da ne smeju/ ne zele da izgube potencijalne sponzore. Bruka i sramota za HiFi svet u Srbiji. Jos gore je sto je HiFiles magazin clan EISA grupe.

Poslednja izmena:
Otkrio si sad toplu vodu... :smoke: Ja bio banovan 5 puta do sad, sve *****ni razlozi. :D I sad cu sigurno, samo da Paja iz Krusevca ovo procita. Ili bilo ko od njih. :D

Da... odradice selekciju iz predestroznosti :p

Pa sta si ti ocekivao, da kvaris ljudima poslove i jos da te tetosu na forumu i da ti kucaju plusice. Oce to...

HiFiles je magazin koji posluje sa legalnim radnjama. Ovo je bruka za njih.

Novine ko svake druge... zna se za sta sluze (imaju dvojaku upotrebu). :D

Ma imaju mastan papir.... nezgodno.... hahaha.......

I to onaj tanak, nezavidnog kvaliteta. Eee, na sta si ti bacao pare... Kad se setim one hrpe kod tebe... Bolje da si kupio nekoliko originalnih nosaca zvuka.

Prodao sam ceo komplet i otarasio se smrada nekvalitetne farbe a zauzvrat sam kupio Kimber..... heh..... :D

U kakav okret za 180 stepeni , dok si ih hvalio bili su ti dobri, a jos si i mene prozivao kad sam ja pokusavao da im se suprotstavim, zanimljivo....

Ti si se suprotstavljao meni, stereo vs surround i novo vs polovno a ne secam se da si napadao HiFiles i sl.

Ok je momci, krece u prepucavanja, a na ovom forumu se ionako ne bavimo drugim forumima. Sorry, mozete da korisite PM za dalju diskusiju na ovu temu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno