Šta je novo?

Hifigo

Ovo i mene zanima. Poslao sam im poruke sa pitanjem da li je stvarno uracunata i carina u cenu kada salju u Srbiju. Dva puta su mi potvrdili da je cena koju vidim na sajtu jedina koju cu platiti. Plabirao sam da uzmem DAP od oko 500e pa mi bas nije svejedno da rizikujem.

Zato i ja pitam, vidim imaju lepe popuste i navodno je sve uračunato... Nisam siguran kako bi to funkcionisalo, a i kod sad se nikad ne zna. Sad im je nova godina svj pa kad se vrate ja poručujem a ti ako nadješ još nešto pa javi.

Hajde srecno, ako porucis pre mene, isto javi kako je proslo.

Iskreno, ne verujem da neko placa unapred carinske dazbine za Srbiju. Moze jedino da bude varijanta da deklarisu nizu vrednost robe, pa da se na osnovu toga ne placa carina. Ali, to je opet macka u dzaku, zato sto carinik moze svakako da otvori paket i izvrsi procenu.
Probaj da promenis zemlji isporuke, pa ako dobijas istu cenu za razlicite zemlje (probaj EU, Svajcarski, Tursku), onda sigurno nije tacna informacija da su ti troskovi uracunati.

Stigao je paket danas, troškove sam platio ja, doduše su računali umanjenu vrednost pa me je izašlo svega 400 din. Možda bi ti za 500e i platili sve, ja lično nebi rizikovao haha

Hvala sto si javio :) Ja razmisljam da nadjem alternativni nacin.

Nazad
Vrh Dno